Konular için OP tagi

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bazı forumlarda görüyorum konuyu başlatan şahıs için o konuya özel Thread Starter gibi tagler veriliyor ve yardım konularında kimin kimden yardım istediği karmaşası olmuyor
Mümkünse burayada öyle bir şey istiyorum/uz :(

Yav bahsettiğim op tahmin ettiğiniz op değil :(
Bahsettiğim op*
Ordaki OP original poster anlamına gelir 4chan 9gag gibi sitelerde kullanılıyor, orda kullanılıyor diye illaki burdada OP kullanılcak degil, burdada KS felan olur konu sahibi gibisinden.

Son düzenleme:

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
güzel mantık ama gerçekten sıkıntı çıkabilir ama bunun için kurallar konulursa güzel ben sevdim

@Hsbas yeni gelen forum düzeniyle beraber eklenebilir

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Krds turkiye bura nie beklion

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Öyle bir şey olsaydı konu dışında role play konusu açardım :|
Komutan alımı falan olurdu :kaş:

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Ordaki OP original poster anlamına gelir 4chan 9gag gibi sitelerde kullanılıyor, orda kullanılıyor diye illaki burdada OP kullanılcak degil, burdada KS felan olur konu sahibi gibisinden.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ve konuyu açan üyeye konuyu silme hakkı tanınsa ayrietten küfür/hakaret içerikli bir mesaj görürse bu mesajı kaldırma hakkı tanınsa. Mesaj kalksa, ancak bu mesaj kaldırılınca yetkililere rapor sistemi gibi yollanıp böyle bir mesaj kaldırıldı yazsa ve sonra yetkilinin eğer konu sahibinin kaldırdığı mesajda, hakaret gibi kötü bir içerik tespit edemezse kaldırma işlemini iptal edip konu sahibine bir uyarı verse, fena olmazdı yani. Hem de yetkililerin işleri kolaylaşırdı. @Hsbas 'ı bir davet edelim, belki kabul eder.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Op gibisinden değilde
Konu Sahibi
gibi bir tag daha iyi olur bence.Karışıklık oluşturmaz
( fikrin güzel :)^_^)