Konunun içine gir

BayViski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Admin
  2. Moderator
  3. Mimar
  4. Rehber
  5. Youtuber
  6. Diğer
Sunucu IP Adresi
PainNW.aternos.me
Öncelikle selam arkadaşlar şu an aktif olan Aternos sunucumuz için alım yapıyoruz fakat sunucu şimdilik aternosta kalıcak yani okulların açılmasına yakın veya okullar açıldığı zaman 8GB batihost sunucusu açmayı düşünüyoruz ve o zamana kadar bizimle birlikte olan bi kitle toplamaya çalışıyoruz. Ayrıca Aternos sunucusunda bizimle olan kişilere geçecek olduğumuz batihost sunucusunda çeşitli ödüller verilecek. İsterseniz normal oyuncu olarak isterseniz de yetkili olarak bu sunucuya katılabilirsiniz.

Alınacak yetkililer:
2 Admin
2 Moderatör
2 Rehber
2 veya 3 Mimar
YouTuber
Reklamcı

Ayrıca bu sunucuda aldığımız yetkililerden memnun kalırsak Batihosta geçtiğimiz zaman da yetkileri aynen devam edecek.
Bana bu discorddan ulaşabilirsiniz;
Discord: MRVİSKİ 7920

Spankly

Play.Agoranw.com
En iyi cevaplar
0
Dostum gelecek olan kitleye göre alım yapsan daha mantıklı tab'a basınca full yetkili görmek şahsen ben istemezdim 30-40 online'a bir rehber bile yeter yanınada 1 tane yardımcı alıp zaman zaman girersiniz dönüşerek mimar ve reklamcıyı gereksiz buluyorum biraz deneme yanılma ile güzel bir harita çıkarabilirsin kendine okullar açılana kadar ve YouTuber'lar içinde bir şart koyup tag verebilirsin.

BayViski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum gelecek olan kitleye göre alım yapsan daha mantıklı tab'a basınca full yetkili görmek şahsen ben istemezdim 30-40 online'a bir rehber bile yeter yanınada 1 tane yardımcı alıp zaman zaman girersiniz dönüşerek mimar ve reklamcıyı gereksiz buluyorum biraz deneme yanılma ile güzel bir harita çıkarabilirsin kendine okullar açılana kadar ve YouTuber'lar içinde bir şart koyup tag verebilirsin.
Düşününce mantıklı aslında eleştiriniz için çok teşekkür ederim.