Konunun kapanmasını istiyorum taşıdım...

GTA haritasında item düşme açılsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zpkn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu adı: CraftWorld.batihost.com
Ip: 85.95.252.190
Sitemiz: www.CraftWorld.enjin.com

Arkadaşlar Sunucumuz Flan's Mod yüklü 1.7.10 Cauldron türündedir.

GTA dünyası oynanmaya hazır durumdadır, geliştirilmeye devam edilecektir.

Team Deathmatch türü 4 adet haritamız eklenmiştir.

CraftWorld e girebilmek için aşağıda bulunan linklerden modları ve Forge 1.7.10'u indirmeniz gerekmektedir.

Survival bölüm çalışmaları devam ediyor kusura bakmayın hem Cauldron çoğu pluginde arıza yaratıyor hem de benim zamanım kısıtlı oluyor...
Spawn

Silahlar

Hafif Makineli Tüfekler

Modifikasyon

Sunucu adı: CraftWorld.batihost.com
Ip: 85.95.252.190

Sunucumuzun özellikleri
1.7.10
8 gb Ram

Flan's Mod yüklüdür
100 kişi kapasitelidir

GTA, TDM, FFA şeklinde türler üzerine çalışıyoruz...
GTA oynanabilir, item düşme kapalıdır öldüğünüzde sadece para kaybedersiniz..
Silahlara modifikasyon yapabilir, boyayabilirsiniz...
30 dan fazla silah bulunmaktadır!!!
TDM haritalarında CS gibi her el başka bir silahı ucuza alabilir deneyebilirsiniz...
VİP sistemi getirilecektir!

Özellikle sunucumuzda oyun parasını önemli kılmayı amaçlıyoruz. Çünkü sunucumuzda her eşyanın gerçek para verilmeden satın alınabilmesini hedefliyoruz.

Yine de daha güçlü silahları hızlıca elde etmek isteyenler için para yatırma sistemini kuracağız. Bu sistemin asıl maksadı bize sunucuyu ayakta tutmak için gerekli parayı karşılamasıdır.

CraftWorld e girebilmek için aşağıda bulunan linklerden modları ve Forge 1.7.10'u indirmeniz gerekmektedir.

Bilmeyenler için
Forge 1.7.10'u indirip çalıştırın. Install Client ayarında yüklemeyi bitirin...

Forge 1.7.10 İndirmek için tıklayın...

Ardından aşağıdaki linkten modları indirip kurabilirsiniz...

http://www.mediafire.com/download/unzivpv80d68kdi/CraftWorld_Mod_Installer.exe

Bu işlemler bittikten sonra Minecraft'ı yüklediğimiz release 1.7.10 versiyonu ile başlatın.
Artık sunucumuza giriş yapabilirsiniz...

Son düzenleme:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
ooo çok güzel bi proje ama katılımın az olucak olması ne yazık :( keske yabancı forumlarda paylaşsaydın
ayrica her modu tek tek indirtmek yerine hepsini 1 klasöre toplayıp upload etmelisin

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
Aktif Üye
En iyi cevaplar
107
Ruh hali
Silahların fiyatları da yeterli durumda. İyi bir konsept, bu tarz projelere bazen ilgi az oluyor maalesef, umarım başarılı olursunuz.

Zpkn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu Düzeni Daha İyi Olabilridi.
Kesinlikle :D sabaha karşı hazırladığım için biraz düzensiz olmuş. En önemlisi bu işlerde yeniyiz. :) :sıkarım:

ooo çok güzel bi proje ama katılımın az olucak olması ne yazık :( keske yabancı forumlarda paylaşsaydın
ayrica her modu tek tek indirtmek yerine hepsini 1 klasöre toplayıp upload etmelisin
tüm modları tek bir klasöre topladık fakat yükleyecek bir alan henüz ayarlayamadık. Teşekkürler. :şapka:

Flash Burada mı?
Anlayamadım? :S

Silahların fiyatları da yeterli durumda. İyi bir konsept, bu tarz projelere bazen ilgi az oluyor maalesef, umarım başarılı olursunuz.
Teşekkürler :teselli: Silah fiyatlarını dengeli tutmaya çalışıyorum. Aslında Türkiye'de Flan's Mod falza bilinmiyor. Hatta Hosting'e Cauldron dedim. Biz anlamayız siz kurun ne yapıosanız yapın dediler :ci: Arkadaşımla 1 vs 1 oynarken bile çok keyif aldık.:yastık:

AtomyTR

Atomart - En büyük Discord Türk Sanat topluluğu.
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Ruh hali
Flans mod oynarken hep çeşke türk serveri olsa derdim :) Geliyorum..

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Kesinlikle :D sabaha karşı hazırladığım için biraz düzensiz olmuş. En önemlisi bu işlerde yeniyiz. :) :sıkarım:

tüm modları tek bir klasöre topladık fakat yükleyecek bir alan henüz ayarlayamadık. Teşekkürler. :şapka:

Anlayamadım? :S

Teşekkürler :teselli: Silah fiyatlarını dengeli tutmaya çalışıyorum. Aslında Türkiye'de Flan's Mod falza bilinmiyor. Hatta Hosting'e Cauldron dedim. Biz anlamayız siz kurun ne yapıosanız yapın dediler :ci: Arkadaşımla 1 vs 1 oynarken bile çok keyif aldık.:yastık:
mediafire adlı siteye upload edebilirsiniz 3 yıldır hesabım var hiçbir dosya silinmedi
not = bende geliyom
pluginler bile ayarlı değil :/

Son düzenleme:

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Ruh hali
"Yakın zamanda bu paketleri tek bir linke taşıyacağız" Neresi zorki :D 1 dakkanı alır.Dosyaları bi winrar dosyasına atacan sonra medi--- gibi sitelere upload etcen atcan bize linki :D

Zpkn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
"Yakın zamanda bu paketleri tek bir linke taşıyacağız" Neresi zorki :D 1 dakkanı alır.Dosyaları bi winrar dosyasına atacan sonra medi--- gibi sitelere upload etcen atcan bize linki :D
Yapacam kardeşim şu groupmanager da yardım edebilecek varmı izinleri ayarlıyamıyorum!!!

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Yapacam kardeşim şu groupmanager da yardım edebilecek varmı izinleri ayarlıyamıyorum!!!
dediğim gibi panel olmadan groupmanageri düzeltemez burda kimse en başta groupmanagerin yada serverin sürümü hatalı muhtemelen

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Ruh hali
Silaha bir şey takabilirsek güzel olacak :) + Farklı Bi Mapde ise uçak ve helikopter kullanılsın sadece.Başlangıçta basit bir uçak verilsin para ile büyüsünler.

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
ÇOK GUZEL SUNUCU Ama Benim Ekran Kartı Tırt Olduğu Için Gelemiyorum. :(

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Konu düzeni ve mimariler daha güzel olabilirdi. Sistem güzel ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...