Bilgilendirme Konunuzu Nasıl Üste Çıkarabilirsiniz?

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiş.

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
Mesajlar
1,159
En iyi cevaplar
3
Beğeniler
1,359
Puanları
3,280
Ruh hali


Merhabalar. Konu güncelleme işleminin yeni halinin bildirim yoluyla duyurusunu yapmış olmamıza rağmen hala sorulmaya devam edilen bir durum olması sebebiyle tam olarak açıklamasını yapmak istiyoruz. Minecraft Türk Sunucuları Kategorisinde konunuza mesaj yazdığınızda forum listesinde bulunan "Sunucu Yorumları" kısmında görünmeyecektir. Orada görünmesi için konunuzdaki ilk mesajın sağ üst kısmında bulunan "Yükselt" butonunu kullanmanız gerekiyor.

125933

Ayrıca bu güncelleme işlemini 24 saatte bir yapabilirsiniz, eğer o gün güncelleme yapmışsanız o buton şu halde olacaktır:

125934

Bu olayın yorum ile üste çıkarmaya göre getirisi nedir peki, ona gelelim. İlk olarak güncelleme kuralı dahilinde herkesin günde 1 güncelleme yapabilmesini kesinleştirmiş oluyor (daha adil bir sistem), ikinci olarak yan hesap ile güncelleme işleminin önüne geçmiş oluyoruz, böylece konusunu güncellemek için sayamadığımız kadar yan hesap açan üyelerimizin sunucu tanıtımlarını kapatmamış ve kendilerini yasaklamamış olacağız. Bunlara ek olarak sayılacak birkaç şey daha var fakat bunlar şimdilik yeterli. Bu güncellemeyle birlikte konunuzu artık bu şekilde güncelleyebilirsiniz. Herkese iyi forumlar.

Gamer Forum Yönetimi

 


Melihoper

mc.TurkLion.net
Mesajlar
395
En iyi cevaplar
4
Beğeniler
191
Puanları
490
Ruh hali
İşe yarar bir güncelleme olmuş
 

lenitolepe

Sudan Çıkmış
Mesajlar
3
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1
Puanları
20
Spam yapılmasına engel olmak için çok güzel bir seçenek olmuş. Aklımda bulunduracağım bu özelliği.
 

harveysa

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
Delivering Impromptu Remarks. Ask for a moment to organize your thoughts . In formal speech and debate, you're allowed a limited amount of time to plan impromptu remarks on an assigned topic. If someone asks you to speak on the spot, tell them you'd like a few minutes to think of what to say and to jot down some notes.

Here are five ways to make a seemingly boring topic interesting.
  1. Introduce an experience. ...
  2. Bring in humor. ...
  3. Invite some friendly competition. ...
  4. Reinvigorate your own passion. ...
  5. Approach the topic from a child-like perspective.













krnt.run
myindigocard app
 
Son düzenleme:

Üst