Turk4life321
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Peki Deniyeceğim Ben Bunu BekleEvet.Deneyebilirsin
Peki Deniyeceğim Ben Bunu BekleEvet.Deneyebilirsin
Ya bir plugin yükledik sunucu kendi kendine kapanmaya başladı çözmeye çalışıyoruz.Server Ben Girince Kapanıyor Galiba ???
şu an Oyundasınız Şimdi Ben Giriş YapıcamYa bir plugin yükledik sunucu kendi kendine kapanmaya başladı çözmeye çalışıyoruz.
Sorun Bende MrDark pluginlerle felan alakası yok server stop edince ben bugda kalmışım bn oyuna girince herkesi atıyor serve close atıyor benim swsdede baaşıma gelmişti oyun adım sLyManXxşu an Oyundasınız Şimdi Ben Giriş Yapıcam
Dediğim Gİbi Ben Girince Herkes Çıkıyor
Ya kardeşim konuyu kirletmenin anlamı yok.Senin hesabında bir sorun var.Bilmiyorum pek bu işleri çözemedim ne yapayım sen girince sunucu kapanıyor.Sen olsan ne yapardın?1. Mesajımı Silme Hakkınız Yok Sayın Forum Adminleri !
2. Bu Kepazeliğin Üstü Örtülmez ! Herkes Duysun ! Şikayetimi Belirtmem Sıkıntı Olmamalı !
Bnm Başıma Bu Olay Geldiğinde Kapatan Kişinin Kim Olduğunu Biliyordum. AmA o Serverimizin İyi Bir Üyesiydi Ne Hilesi Vardı Ne Hurdası Ona Ban Atmadım Yaklaşık 1 Hafta Uğraştım Dosyalarla ! Baktım Olmuyo Bıraktım O Çocuk Da Ben Servere Bir Daha Girmicem Dedi Benim Yüzümden Oluyor Dedi ! Bende Serveri Bıraktım Zaten Bu Sorunla Uğraşırken Serverin Kitlesi Kaybolmuştu. Sorunun Kaynağınında Ben Olduğumu Söyledim. Ne Bileyim Belki Yeni Hesap Felan Açarsınız Dedim Bişeyler Bekledim Sizden. Siz İse 4 5 Saatlik Emeğimi Boşa Saydınız. Keşke Hiç Söylemeseydim Canım Sıkılınca Girip Serverinizi Closelardım. Çok Zevk Alırdınız Dimi O Zaman. Sorunun Kaynağınıda Bulamazdınız Sizin Emeğiniz O Zaman Çöp Olurdu !!Ya kardeşim konuyu kirletmenin anlamı yok.Senin hesabında bir sorun var.Bilmiyorum pek bu işleri çözemedim ne yapayım sen girince sunucu kapanıyor.Sen olsan ne yapardın?
Sen bana bu tepkiyle cevap verdin.Eğer deseydin "Yeni hesab açarmısın?" diye yani ben sana açardım.Başka hesapla girebilirdin.Yani bu yorumdan sonra benim sunucumda işin yok.Ben sunucumda sunucumu kapatmak isteyen kişi istemiyorum.Lütfen laflarınıza dikkkat ediniz.İyi Oyunlar ve Yorumun için teşekkür ederim.Bnm Başıma Bu Olay Geldiğinde Kapatan Kişinin Kim Olduğunu Biliyordum. AmA o Serverimizin İyi Bir Üyesiydi Ne Hilesi Vardı Ne Hurdası Ona Ban Atmadım Yaklaşık 1 Hafta Uğraştım Dosyalarla ! Baktım Olmuyo Bıraktım O Çocuk Da Ben Servere Bir Daha Girmicem Dedi Benim Yüzümden Oluyor Dedi ! Bende Serveri Bıraktım Zaten Bu Sorunla Uğraşırken Serverin Kitlesi Kaybolmuştu. Sorunun Kaynağınında Ben Olduğumu Söyledim. Ne Bileyim Belki Yeni Hesap Felan Açarsınız Dedim Bişeyler Bekledim Sizden. Siz İse 4 5 Saatlik Emeğimi Boşa Saydınız. Keşke Hiç Söylemeseydim Canım Sıkılınca Girip Serverinizi Closelardım. Çok Zevk Alırdınız Dimi O Zaman. Sorunun Kaynağınıda Bulamazdınız Sizin Emeğiniz O Zaman Çöp Olurdu !!
Ayn İyi Oldu Keşke Kapatsaydım O Zaman Sunucu Kalırmıydı Artık Anlardık !Sen bana bu tepkiyle cevap verdin.Eğer deseydin "Yeni hesab açarmısın?" diye yani ben sana açardım.Başka hesapla girebilirdin.Yani bu yorumdan sonra benim sunucumda işin yok.Ben sunucumda sunucumu kapatmak isteyen kişi istemiyorum.Lütfen laflarınıza dikkkat ediniz.İyi Oyunlar ve Yorumun için teşekkür ederim.
Yorumunuz için teşekkür ederim.İyi Günler.Ayn İyi Oldu Keşke Kapatsaydım O Zaman Sunucu Kalırmıydı Artık Anlardık !
Sizin Gibi İnsancıklara Kötü Davranmak İyidir !
Güzel Server güzel konu oranım 10/9 puan kırdığım yeri konu düzeni karışık.Yorumunuz için teşekkür ederim.İyi Günler.
Arkadaşlar sunucuda artık ırk değiştirebileceksiniz.Irk değiştirme eklendi.Belli bir para karşılığı oluyor.
Tab sorunu giderildi artık tab'da tag'larınız kaybolmadan gözüküyor.
Herşeyi bir menüye ekledik.Daha kolay ve hızlı.
Bu menüye /menu,/kit,/warp, yazarak ulaşabilirsiniz.
Güzel Server güzel konu oranım 10/9 puan kırdığım yeri konu düzeni karışık.