KONUYU SİLİN!

Sunucumuzu Nasıl Buldunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    34

fthb14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu gerçekten güzel yani npcli market felan gerçekten çok hoş olmuş bence on numara server :D
serverdaki adım Locherflames yardım isteyen olursa yardım edebilirim :)

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
zaten Locherflames knk sen rehber oldun ya herkeze artislik taslıyon. sayende bütün ev yapıcak malzemelerim gitti. şu pvp yi kapatın çok gıcığıma gidiyo zaten Locherflames adamlar ev yaparken öldürüyo dedim zamanda ben napayım çok uzağa yap dio uzağa gidincede gece oluyo zaten o artık rehber ya herkeze artislik taslayabiliceğini sanıyo beyler locherflamese inanmayın eskiden server güzeldi artık server battı.[DOUBLEPOST=1409848727,1409848697][/DOUBLEPOST]zaten locherflames rehber olduğu için fly de veriliyo zaten bi de oyle artislik taslıyo.[DOUBLEPOST=1409849283][/DOUBLEPOST]daha spam sorunu çözülmüymüş yalan spam hala duruyo
serveri batırdınız zaten.[DOUBLEPOST=1409849360][/DOUBLEPOST]zaten locherflames yalan atıyo 1 gıdım yardım ettiği yok.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sunucu gerçekten güzel yani npcli market felan gerçekten çok hoş olmuş bence on numara server :D
serverdaki adım Locherflames yardım isteyen olursa yardım edebilirim :)

zaten Locherflames knk sen rehber oldun ya herkeze artislik taslıyon. sayende bütün ev yapıcak malzemelerim gitti. şu pvp yi kapatın çok gıcığıma gidiyo zaten Locherflames adamlar ev yaparken öldürüyo dedim zamanda ben napayım çok uzağa yap dio uzağa gidincede gece oluyo zaten o artık rehber ya herkeze artislik taslayabiliceğini sanıyo beyler locherflamese inanmayın eskiden server güzeldi artık server battı.[DOUBLEPOST=1409848727,1409848697][/DOUBLEPOST]zaten locherflames rehber olduğu için fly de veriliyo zaten bi de oyle artislik taslıyo.[DOUBLEPOST=1409849283][/DOUBLEPOST]daha spam sorunu çözülmüymüş yalan spam hala duruyo
serveri batırdınız zaten.[DOUBLEPOST=1409849360][/DOUBLEPOST]zaten locherflames yalan atıyo 1 gıdım yardım ettiği yok.
2 niz serverdede böyleydiniz susun kavga çıkarmayın!

CoolPeople

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucumuzun mapı ve eklentileri bize aittir.
Artık hiçbir alıntı yoktur.
Sunucumuza Antikillaura eklenmiştir.
Killaura kullanan ölür, otomatik olarak atılır ve sunucuda yasaklanır.

Jonom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Helal be sonunda adam gibi bir sunucu açtınız.
Helal Sonfedai
AntiXr4y ve KillAura hilerini engellediniz.
Oyun artık tamamen emek oldu.
Gelin arkadaşlar sizide bekliyoruz.
Sunucuda az kişi var çünkü çoğu kişi emek sevmiyor.
Xr4yla maden kasmanın ne anlamı varki!
Birdefa killaura açayım dedim oyundan attı oyuna girdiğimde ölmüştüm.
Cezası buymuş demekki!
Bida hile açmam :)

AdaletTim99

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Helal be sonunda adam gibi bir sunucu açtınız.
Helal Sonfedai
AntiXr4y ve KillAura hilerini engellediniz.
Oyun artık tamamen emek oldu.
Gelin arkadaşlar sizide bekliyoruz.
Sunucuda az kişi var çünkü çoğu kişi emek sevmiyor.
Xr4yla maden kasmanın ne anlamı varki!
Birdefa killaura açayım dedim oyundan attı oyuna girdiğimde ölmüştüm.
Cezası buymuş demekki!
Bida hile açmam :)
Jonom skype varmı varsa acil verirmisin

Hilmi™

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bu sunucuya girmeyin bu adam deli ya varya bu adam bana çok çektirdi ben bunun kardeşiyim bide ya adam hep ama hep bilgisayarında minecraft serveri açıyo internet zaten kötü ben oyun oynayamıyorum yani bu adam hiç acıma yok önemli olan bu adama göre kendi zevki yani bu insan deil sabahtan akşama kadar server açıyo ya bide bak adam sv alıyo ama aldığı halde birde server açıyo ya bu nasıl bir insandır yani lafı size bırakıyorum zaten para için yapıyo bu işi ve en önemlisi bunun zaten skypede bazı knkları var onlarada item veriyo girmeyin şu adamın serverine yani bu adam haketmiyor.

CoolPeople

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sunucuda böyle bir şey yani arkadaşlarıma item verme gibi bir durumum kesinlikle yoktur.
Bu işi de para için yapıyorsam en adi ..... olayım.
Ben fazla para kazanıp çekirdek sunucumu açmayı düşünüyorum size daha iyi bir oyun ortamı sunmak istiyorum.
Çekirdek sunucu hakkında bilgin varmı diyorsanız ben daha önce çok uğraştım bu işlerle
Elimde makina veya para olsa kuracağım
Aslında bir proje başlattım fakat katılım göremedim.
Eğer bu işi para için yapsaydım serverde edit satardım.
Viplere p10 p20 set verirdim.
Böylelikle server 15 20 tane vip satar parayı kaldırırdım fakat ben öyle bir insan değilim
SonFedai İyi Oyunlar Diler

Son düzenleme:

Blacklight

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Böyle şeyleri kafana takma

edit: bu arada konu yakıyor admin
arkadaşlar takım kurun /team create <takımadınız>

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
emirhan sen bizim serverdeki kişi değilmisin :D[DOUBLEPOST=1409986350,1409986315][/DOUBLEPOST]emirhan1229 :D

KrzysiekLegia

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Sunucu gayet güzel ama bot lar dolmuş saçma sapan isimler var 32 kapasite gösteriyor içeride 60 oyuncu var ve full diye girmiyo

CoolPeople

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya bot koruması eklendi.
Gereksiz eklentiler kaldırıldı.
Hatalı pluginler kaldırıldı.
CleanChat plugini çoğu şeyi engellediği için kaldırıldı. (Küfreden 5 dakika susturma cezası alır)
VIP Bilgi güncellendi.

Herkezi sunucumuza bekleriz iyi oyunlar!
[DOUBLEPOST=1410177753,1410167410][/DOUBLEPOST]Bakıma alındı!
Hemen Açılacak

Raykizer

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Selam kardeşim servere girmeye çalışıyorum fakat giremiyorum neden bir bilgin varmı ?