KonyaCraft 1.7.2/1.7.5 Faction Wars / Boss / Repair / TabelaEnch / Kafa Düşürme

KonyaOkan

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0

İP Adresimiz : konyacraft.batihost.com
Ram Miktarımız : 8 GB
Slot Sayımız : 100

: live:bortgelir
: policee.okan

Tabelayla TabelaEnch
Repair Tabelası
3 Boss Vardır
Kafa Düşürme
Sürekli Online Yetkililer
Küfür Engelli

Hub Lobi :

Spawn :
Köylütakas :

Orman :

Hammadde :

Vip Hammadde :

Market :

Lol :

Boss:

Vip fiyatları ; (Yükselecekler)
Vip : 5 TL
MegaVip : 10 TL
UltraVip ( KonyaVip ) : 15 TL
Dir ve serverdeki hiç kimsede Koruma 4 esyadan baska edit eşya yoktur ! Vip özellikleri Abartılmamıstır.

Server ip : Konyacraft.batihost.com
Server ip : Konyacraft.batihost.com
Server Yakında Hub Olacaktır .

Son düzenleme:

KonyaOkan

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Alım yoktur ama kısa zamanda rehber almayı düşünüyorum tek eksigimiz rehber olmalı .

KonyaOkan

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Teşekkür Ederiz :)[DOUBLEPOST=1434566431,1434556076][/DOUBLEPOST]Hub Lobi Geçici süreliğine kaldırıldı bilginize....

K4S4TUR4

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Berbat sunucu oyundaiken bakima aliniyor surekli zaman kaybi bir suru bug var ayrica ram hep % 90 larda 5 dakikada bunlar dikkatimi cekdi 1saat oynasam ne olur kim bilir siz belirtmissibiz görüşürüz bende belirteyim.

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
LoL Yapmışsınız Güzel Gibi :D sunucuya girmedim yorumlara bakılırsa kötüye benziyor

K4S4TUR4

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum
Serverimiz laglı olabilir düzelttik. Ama sizin bizim serverde reklam yaptıgınız gerçegini değiştirmez .En azından reklamcı almıyoruz değilmi ?

bakın kimseye reklam yaptırmadım ben lafdan anlamıyorsunuz çocuklar bana yazdı abi reklam atıyolar diye öylelikle sizin o berbat ve laglı (hala laglı saat 11:05) sunucunuza geldim siz reklam atıyorsunuz sonrada zeytin yagı gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz karaktersizliğin hat safasındasınız artık

KonyaOkan

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Biz asla reklam yapmayız sunucu düzenleme aşamasında oyüzden biraz laglı 8 gb ram olmasına rağmen yakında düzeltilicektir.

Ahmet Gelir

Mc.KonyaCraft.Com - agelir3
En iyi cevaplar
0
bakın kimseye reklam yaptırmadım ben lafdan anlamıyorsunuz çocuklar bana yazdı abi reklam atıyolar diye öylelikle sizin o berbat ve laglı (hala laglı saat 11:05) sunucunuza geldim siz reklam atıyorsunuz sonrada zeytin yagı gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz karaktersizliğin hat safasındasınız artık
Biz asla başka sunucularda reklam yapmayız! Hatta reklam yapan oyuncular ceza alırlar!
Abarttığını olaylara ırak olan şahıs dahi kolayca anlayabilir. Evet RAM kullanımı sebepsiz bir şekilde yüksek. Bunun sebebi 2 hafta önce 32GB makinada olmamız. 32GB RAM varken herhangi bir optimizasyona gerek duyulmuyordu. Bakım yarın başlayacak.
Hz. Ali diyorki;
Biz yaptıksak bizim, siz yaptıysanız sizin Allah Belasını versin...
Hadi kolay gelsin...