Korku Haritasımı ? Macera Haritasımı ?

CezaContra

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sizce Hangisi ? Ve Neden ?
Bence Korku Haritası Çünkü;
Bence Macera Haritası Çünkü;
Bence Korku Mapı Hem Eğleniyoruz Hem Korkuyoruz . Ee Hadi Yorumda Sizi Bekliyoruz :)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bence korku haritaları pek iyi değil, çünkü böylesine basit grafikli bir oyunda 3 pikselden korkmak saçma olduğu için sadece önümüze aniden korkunç resimler çıkartarak korkutmaya çalışıyorlar. Başka yapılabilecek bir şey de yok zaten.

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bence korku haritaları pek iyi değil, çünkü böylesine basit grafikli bir oyunda 3 pikselden korkmak saçma olduğu için sadece önümüze aniden korkunç resimler çıkartarak korkutmaya çalışıyorlar. Başka yapılabilecek bir şey de yok zaten.
Command blocktan daha fazlası yapılabilir

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Macera haritası der geçerim. Çünkü Hypixel abimiz sevdirdi bize =)

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Horror map , çünkü hem macera'ya göre biraz daha kolay ve eğlenceli :)

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
0
Benim dediğime çıkıyor işte. Sadece ani olaylarla korkutulabiliyor.
Zaten korku dediğimiz şeyde insanları beklemedikleri anda reflekslerini harekete geçirecek şeydir. Eğer düşünecek olursan korku filmlerinde korktuğumuz şey aslında aniden çıkan ses ve hareketlerdir[DOUBLEPOST=1432044175,1432044140][/DOUBLEPOST]
Hikayeyle korkutulmalı fakat bu da Minecraft'ta mümkün değil, bunu demeye çalışıyorum. Minecraft'ta cin, hayalet vs. yaratıkları canlandıramıyorsun.
Tabi orası ayrı

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Zaten korku dediğimiz şeyde insanları beklemedikleri anda reflekslerini harekete geçirecek şeydir. Eğer düşünecek olursan korku filmlerinde korktuğumuz şey aslında aniden çıkan ses ve hareketlerdir
Ben böyle düşünmüyorum, beni asıl korkutan şeyler hikaye ve görüntüdür. Aniden çıkan şey de korkutur ama korkudan alacağın hazzı ani şeylerden alamazsın. Üzerine yürüyen bir cinin sana verdiği korkudan alacağın haz çok daha fazladır. -Filmler için konuşuyorum-

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
0
Ben böyle düşünmüyorum, beni asıl korkutan şeyler hikaye ve görüntüdür. Aniden çıkan şey de korkutur ama korkudan alacağın hazzı ani şeylerden alamazsın. Üzerine yürüyen bir cinin sana verdiği korkudan alacağın haz çok daha fazladır. -Filmler için konuşuyorum-
Cin çağır müthiş bi haz alırsın :)