Lan Server Yardım

ulrade99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar lan server nasıl kurulur arkadaşımla aynı modemdeyim laptoptan giriyor ama olmuyor açınca yardım edermisiniz

barisoz45

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Esc'ye bas orda open the lan türkçe ise lan'ı aç vardır ordan aç sende lan açıldı dediği zaman arkadaşın multiplayer menüsüne girsin otomatik çıkıcaktır senin Dünya'n zaten.

İyi oyunlar yapamassanız kısa bir video çekebilirim hemen :)

ulrade99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Esc'ye bas orda open the lan türkçe ise lan'ı aç vardır ordan aç sende lan açıldı dediği zaman arkadaşın multiplayer menüsüne girsin otomatik çıkıcaktır senin Dünya'n zaten.

İyi oyunlar yapamassanız kısa bir video çekebilirim hemen :)
Denedim Ama Arkadaşımda Çıkmıyor lan dünyalarında :/

ulrade99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yine olmadı, acaba arkadaşım laptoptan bağlandığı içinmi ? başka masaüstü de yok :/

Exoistic

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İkiniz de aynı modeme bağlı olduğunuza emin misiniz? Laptop olması bir şey değiştirmez biz masaüstü ve laptop olarak iki kişi oynuyoruz.

ulrade99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İkiniz de aynı modeme bağlı olduğunuza emin misiniz? Laptop olması bir şey değiştirmez biz masaüstü ve laptop olarak iki kişi oynuyoruz.
Evet Aynı Modeme Bağlandık Zaten Akadaşım gitti :D Ama sorunu çözebilirsem o zaman yarın yine belki oynarım internettende araştırıyorum :/

Exoistic

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Evet Aynı Modeme Bağlandık Zaten Akadaşım gitti :D Ama sorunu çözebilirsem o zaman yarın yine belki oynarım internettende araştırıyorum :/

Eğer aynı modeme bağlıysanız oyunda bir yanlışlık yapıyorsunuz. Play offline bastıysanız olmaz crackli veya orjinalseniz olabilir. Open lan dedikten sonra orada bazı seçenekler çıkacak onları ayarlayıp açmayı dene.

ulrade99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer aynı modeme bağlıysanız oyunda bir yanlışlık yapıyorsunuz. Play offline bastıysanız olmaz crackli veya orjinalseniz olabilir. Open lan dedikten sonra orada bazı seçenekler çıkacak onları ayarlayıp açmayı dene.
Oyun ikimizinde crack orjinal değil open lan dediğimde ip verdi ip garip 0.0.0.0:51662 Server açarken ayarlar çıktı hilelere izin ver kapalı:açık şekinde açık yaptım oyucuların modu: hayatta kalma