Ya da lapisten gelen parayı tanesiin başına 0.0001 para verin ve lapisçiler lapisten bıksın aDKaldırılsın çünkü: lapisin değeri arttı. hele factionda. Factionda daha kolay olur ve herkes daha çabuk bıkar!
6400 tanesi 0,000000000000000000000000064 lira problem lapis?Ya da lapisten gelen parayı tanesiin başına 0.0001 para verin ve lapisçiler lapisten bıksın aDSA
şimdi sana hak vermeye başladım.Ya amma abarttınız ha. Faction sunucularda lapis var diye hemen kaldırılsın hemen şöyle olsun, böyle olsun. Ayrıca 1.8'de enchant sistemi artık lapisle Faction'da lapis olması kötü olabilir fakat bu Single Player'de kötü olduğu anlamına gelmez. şu an lapis, zümrütten daha çok iş görüyor denilebilir. Ona bakarsanız Emerald takas ve blocktan başka hiçbir işe yaramıyor fakat 1 emerald hayatımı kurtardı diye geziyosunuz. Artık millet madendeyken elmas çıktı diye değil, lapis çıktı diye sevinebilecek.
Aynen Kardeşim Özür Dilerim. Hemen Kapattırıyorum Konuyu. Aklıma Gelmedi Lapisin Herhangi Bir Yerde Lazım OlduğuLapis kalkınca ne olacak anlamadım.
+lapis bizim anketimizle hatta kimsenin anketiyle kalkmaz
+lapis 1.8 versiyonjnda büyü yapmak için lazım
yani boşuna konu açmışsın
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi