Lapis Kaldırılsın Mı ?

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kaldırılsın çünkü: lapisin değeri arttı. hele factionda. Factionda daha kolay olur ve herkes daha çabuk bıkar!

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Ya amma abarttınız ha. Faction sunucularda lapis var diye hemen kaldırılsın hemen şöyle olsun, böyle olsun. Ayrıca 1.8'de enchant sistemi artık lapisle Faction'da lapis olması kötü olabilir fakat bu Single Player'de kötü olduğu anlamına gelmez. şu an lapis, zümrütten daha çok iş görüyor denilebilir. Ona bakarsanız Emerald takas ve blocktan başka hiçbir işe yaramıyor fakat 1 emerald hayatımı kurtardı diye geziyosunuz. Artık millet madendeyken elmas çıktı diye değil, lapis çıktı diye sevinebilecek.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ya amma abarttınız ha. Faction sunucularda lapis var diye hemen kaldırılsın hemen şöyle olsun, böyle olsun. Ayrıca 1.8'de enchant sistemi artık lapisle Faction'da lapis olması kötü olabilir fakat bu Single Player'de kötü olduğu anlamına gelmez. şu an lapis, zümrütten daha çok iş görüyor denilebilir. Ona bakarsanız Emerald takas ve blocktan başka hiçbir işe yaramıyor fakat 1 emerald hayatımı kurtardı diye geziyosunuz. Artık millet madendeyken elmas çıktı diye değil, lapis çıktı diye sevinebilecek.
şimdi sana hak vermeye başladım.

K

Klood07

Ziyaretçi
Lapisi kaldırırlarsa lapisli sunucu sahipleri sokağa çıkıp eylem yapar yani uğraşmayın *-*

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabi sen oyuna elmas koy,altın koy,demir koy,lapis diye sadece güney amerikalarda çıkan bilinmedik taş koy,hatta redstone diye uyduruk bir taş koy!Ama gümüş koyma!Ayrıca kükürt vb gibi yeni mineraller de gelsin.

HidesaburaUeno

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Lapis kalkınca ne olacak anlamadım.

+lapis bizim anketimizle hatta kimsenin anketiyle kalkmaz
+lapis 1.8 versiyonjnda büyü yapmak için lazım
yani boşuna konu açmışsın

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aynen Kardeşim Özür Dilerim. Hemen Kapattırıyorum Konuyu. Aklıma Gelmedi Lapisin Herhangi Bir Yerde Lazım Olduğu :p