Laptop Kasma Sorunu MineCraft Çözene Hediye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrYildirim

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
SELAM ARKADAŞLAR LAPTOP'UM DAHA YENI O KADARDA DEGILDE 1 YIL OLMADI ALALI 4 GB RAM 2 GB EKRAN KARTI INTEL PENTIUM 2.1 GHZ MINECRAFT'DA TINY DE KASMIYOR TINY OLUNCADA GUNES OLMUYOR AMA GUNES LAZIM TAMAM OPTIFINEDE OLUYOR AMA 10 FPS VE 30 FPS DE FALAN OYNUYORUM ARADA 40 OLUYOR FALAN COK KASIYOR NORMAL BIR OYUNCU GIBI Oynamak istiyorum gelelim hediyeye arkadaşlar HEDİYENİZ : 18 Oyunluk steam Hesabi Ve Borderlands2 Oyunu bütün durumularinizi begenicem bide istediqiniz bir oyunu hediye olarak göndercem

Altayar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
:o bendede aynı konu açsam ban yerim bendede oldu derim vallaha arkadaşsenle aynı durumdayım ama ben 0.24 alpha da kaldım hala :(

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
laptop tozlandıysa yavaşlayabilir oyun normaldir laptopu iyice temizle ama içini işlemci ve soğutucu fln işte onları temizlemen gerek özellikle tm 1 yıl olmadan tozlanmaz diosundur ama benim pc 1 ayda tozlanıyor :D yani bi kontrol et

Asus26

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarın 32 bit se kasma yapar.Mesela ram 4gb 1.50 flan kullanır 64 bit yapmanı öneririm

JJJJJJJJJJ

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
game booster kullanabilirsin kardeş güzel bir program herşeyi minecrafta yönelterek gereksiz programları kapatıyor.(3.00 sürümünü tavsiye etmem)daha yüksak sürümünü indir. Ve başlata Control Panel yaz ve oraya şu kodu yapıştır ``-Xincgc -Xmx3048M `` bunu yaz ve minecraftta ayarlardan maximum fps yap ve javayı güncelle.

hewseriw55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ayarları düşür ve fan ve işlemci ısınabilir onlara bak ısınınca kasabiliyor arada kapat bilgisayarı dinlendir banada oluodu umarım yardımcı olmsmdr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...