Lb Photo Realisim & Tydoku & Misa431 Birleşimi [1.4.5]

Cruel_SLayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar sizlere üç adet txt pack birleştirip daha çok LB photo realisme yer verdiğim textureyi sunacağım gerçekten çok uğraştım birleştirmek canımı çıkardı üstelik 64x64 ve 1.4.5 uyumlu .Resimlere Geçelim...
Tüm beğenen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum beğenmiyenlerede ne diyeyim artık Henüz %70 yapım aşamasında yaratıkların ve hayvanların skini değişecek sandığın görünümü vs.:)
TxT Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

berkbsrn98

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ayıp değilmi? Bu Texture packi geliştiren benim isteyenede özelden upload edip verebilirim alıntı diye yazsaydın bari.

oğuzhan145145

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar yalan egeyle minecraft oynuyoruz adlı videolarda (youtuba yazın) bu textureyi bulabilirsiniz videolar bu konu açılmadan onceki tarihte paylaşıldı...

Cruel_SLayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar yalan egeyle minecraft oynuyoruz adlı videolarda (youtuba yazın) bu textureyi bulabilirsiniz videolar bu konu açılmadan onceki tarihte paylaşıldı...
Eğer konuyu okusaydın anlardın! Belirttim zaten bu Photo realism die sadece 1.4.5 çıkmadı bende elimden geldiğince eski sürüme eklemelerde bulundum ve 1.4.5 uyumlu yaptım gelip buraya bilip bilmeden yorum atma.

Cruel_SLayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ayıp değilmi? Bu Texture packi geliştiren benim isteyenede özelden upload edip verebilirim alıntı diye yazsaydın bari.
Ve tekrar belirtiyorum textureyi ben yapmadım sadece 1.4.5 uyumlu yaptım ve koydum zaten dikkat ederseniz herseyiyle lb photo deil çok dikkatsizsiniz gercekten o yüzden alıntı yazmaya gerek duymadum. Ve özelden diyosun onu bende düsündüm yapmayı aslında bende yapmak istemezdim beğeni karsılıqında fakat konuyu tekrar okursan neden yaptıqımı anlarsın

XeolLP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
benim beğenmemle 10 kişi oldu artık linki en yakın zamanda bekliyorum