Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Leader Heads Plugininde Hologram Şeklinde En çok Blok kıran En çok kill alan gibi şeyler yapmak istiyorum bir türlü başaramadım yardım lazım teşekkürler
Merhaba @sezerak66
Eklentiyi kullanmak için tabela koyup şunları yazıyorsun ilk satıra [leaderheads] yazıyorsun. Daha sonrasında eklemek istediğin istatistiğin kodunu giriyorsun. "En çok blok kıranı göstermek için mine yazıyorsun. Bir alt satıra da "0" yazıyorsun.
Merhaba @sezerak66
Eklentiyi kullanmak için tabela koyup şunları yazıyorsun ilk satıra [leaderheads] yazıyorsun. Daha sonrasında eklemek istediğin istatistiğin kodunu giriyorsun. "En çok blok kıranı göstermek için mine yazıyorsun. Bir alt satıra da "0" yazıyorsun.
Dediğiniz Şekilde Yapıyorum Fakat Tabelada Yazdığım şekilde Kalıyor
[leaderheads]
mine
2
yazıyorum ve bu şekilde kalıyor
ama 1 yazınca oluyor anlamış değilim
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.