LeaderNetwork 16GB Hub Pluginer/Skripter Alımı

BatiTuran

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bayramda açacak olduğum 16GB Hub sunucuma pluginer/skripter arıyorum. Eğer sunucu güzel olursa emeklerine karşılık ödeme yapabilirim. Sunucu dolarsa rami 32GB'a ilk ay yükseltebilirim, eğer proje çok başarılı olursa 144GB'a kadar yükseltirim. Önceliğim sorumluluk sahibi ve işini iyi yapanlarda. Pluginlerin hızlı bitmesini istediğim için 1'den fazla kişiyi alacağım.
Form:
Adınız:
Yaşınız:
Skype Adresiniz:
Plugin Bilginiz(%):
Çalışmanız karşılığı benden bekledikleriniz?:

DeliDoktorEmir

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emirhan
Yaşınız: 15
skype adresiniz: emurhanuluksar_1907
Plugin bilginiz: (%90)
Çalışmanız karşılığı benden bekledikleriniz bir şey istemiyorum yeterki pluginer veya skripter olayım :D

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Öncelikle Sunucunuz Güzele benziyor Direk bi el atıyım dedim :)
Form : Skripter
Adınız : Hüseyin
Yaşınız : 13
Plugin Bilginiz : Sk Dosyaları ile yani Skript dosyaları ile çoğu pluginleri birbirine bağlayabilirim fakat benden öyle jackpot istemeniz konusunda pek uzun şeylerle uğraşamayacağım belli çünki ben daha çok editlerim yada en baştan kodlarım kodlamalarım ise yarısını başka sitelerden yarısını başka sitelerden esinlenerek yaparım plugin bilgim %75'tir
Çalışmanız karşılığı benden bekledikleriniz?: İlk Önce anlayışlı Olmanız vede Yaşı büyük veya küçük olsa bile aynı saygıya aynı eşitliğe gelmesi bu kural olursa vede düzgün bir sistem düzeyinde ilerleyip küfürsüz bir ekip kurulursa benim için uygundur

Dostum Öncelikle Sunucunuz Güzele benziyor Direk bi el atıyım dedim :)
Form : Skripter
Adınız : Hüseyin
Yaşınız : 13
Plugin Bilginiz : Sk Dosyaları ile yani Skript dosyaları ile çoğu pluginleri birbirine bağlayabilirim fakat benden öyle jackpot istemeniz konusunda pek uzun şeylerle uğraşamayacağım belli çünki ben daha çok editlerim yada en baştan kodlarım kodlamalarım ise yarısını başka sitelerden yarısını başka sitelerden esinlenerek yaparım plugin bilgim %75'tir
Çalışmanız karşılığı benden bekledikleriniz?: İlk Önce anlayışlı Olmanız vede Yaşı büyük veya küçük olsa bile aynı saygıya aynı eşitliğe gelmesi bu kural olursa vede düzgün bir sistem düzeyinde ilerleyip küfürsüz bir ekip kurulursa benim için uygundur
Skype Adresimi Açık Alandan veremem Seçilirsem Mesaj alanından bana ulaşınız.

enes lol lol

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Enes Berkay
Yaşınız: 16
Skype Adresiniz: Kullanmıyorum
Plugin Bilginiz(%): 94
Çalışmanız karşılığı benden bekledikleriniz?: Adaleti davran bana çalışma ortamı sağla yeter.

ReisPanda

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mehmet
Yaşınız: 14
Skype Adresiniz: PandaReis10
Plugin Bilginiz(%): 95
Çalışmanız karşılığı benden bekledikleriniz?: Kardeşim bana yetki verin yeter benim için sıkıntı yok paradada gözüm yok benim

kingufosss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sa kardesim bisi sorucam
ben reklamci olurum ama sadece forumlarda deil heryerde reklam yapicam
kendi facebook gruplarim var 1 i 4000 kisi 3 face grubum var baya bi reklam yaparim ama
tek sartim yetkim reklamci gibi deilde vip gibi felan bisey olsun veya vip olsun

cezapro35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Form: Pluginer
Adınız: Emircan
Yaşınız: 15
Skype Adresiniz: Mainmup
Plugin Bilginiz(%): %90-%95
Çalışmanız karşılığı benden bekledikleriniz?: Kalıcı Olarak Alırsanız Maaş (Maaş Dedim ama size kalmış bir şey)

Worle

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız :Barış
Yaşınız :15
Skype Adresiniz :Barış/Pluginer
Plugin Bilginiz :4 Yildir Plugin İle Uğraşıyorum Yt Kanalımda Var
YT KANALIM
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Çalışma Karşılıgı benden bekledikleriniz?:İnsanlara Koşulsuz Yardim Ederim Genelde Ön Plan Saygı