League Of Legends Çar Alım Satım ile İlgili <İçeri ! >

GNTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Arkadaşlar.. LoL'de Çar Almayı Düşünüyorum

İSTEDİĞİM ÖZELLİKLER :

1- +70 Hero
2- +10 Köstüm
3- En Az 1 Tane İade Hakkı Olması !! >O kadar Önemli Değil Ama Olursa iyi olur<

ÖDEYECEĞİM FİYAT : Turkcell 100 TL Avea 85 TL Verebilirim..! Fiyat Konusunda ANLAŞTIYSAK SKype Ekleyin Görüşelim Anlaşalım...

En iyi cevaplar
0
mesela şampiyonlar şampiyonu riven var 600 dolarlık mı ne skin galiba ama en az 300 dolarlık ya hesapta o varsa ne kadar vericen :)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hesap alım satımı yasak diye biliyorum ama bu forum kurallarında minecraft hesabı diye geçmiş. Güzel açık yakalamışsın. :D

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hesap alım satımı yasak diye biliyorum ama bu forum kurallarında minecraft hesabı diye geçmiş. Güzel açık yakalamışsın. :D
Bir ticaret şirketi kuracağım minecraft gif dişinda her şey i satcam
mesela şampiyonlar şampiyonu riven var 600 dolarlık mı ne skin galiba ama en az 300 dolarlık ya hesapta o varsa ne kadar vericen :)
Bende pax twisted fate şampiyonlar şampiyonu tresh lord darius bide ruh bekcisi udiyr var(sadece pax twisted ve lord dariye para verdim kankam saolsun bana kutudan cıktı

En iyi cevaplar
0
Bir ticaret şirketi kuracağım minecraft gif dişinda her şey i satcam

Bende pax twisted fate şampiyonlar şampiyonu tresh lord darius bide ruh bekcisi udiyr var(sadece pax twisted ve lord dariye para verdim kankam saolsun bana kutudan cıktı
56 herom var ve her iki herodan birinin skini var çoğunda 2-3 tanede var mesela shyvananın bütün skinleri var :D

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Elo boost al :D (elo boost para ile küme satın almaktır)
şakasına bide video cok gülmüştüm valla
Eloboost'un ne olduğunu biliyorum. :) Fakat bana göre değil emek harcamak lazım biraz geçmişime bakarsanız bronzdan çıkarak gold oldum. :)