League Of Legends PBE Giriş Sorunu

JitterClickYT

Altın Madencisi
Mesajlar
387
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
74
Puanları
290
Ruh hali

128353

129077



League Of Legends PBE Giriş Sorunu

Merhabalar forum gamer ailesi, bugün sizlere lol pbede yaşadığımız giriş sorununu anlatacağım.

Lol PBE Nedir ?

PBE sunucusu League of Legends tarafından çıkarılmış bir PBE test sunucusudur. PBE serverinde önceden çıkacak olan şeyleri test edip deneme fırsatınız olmaktadır. Önceden hatalar,sorunlar tespit edilip en sonun oyuna eklenmektedir. Her hafta rp ve mavi öz dağıtılıyor. Oyunda çıkacak olan şampiyonlar önceden PBEye eklenip test ediliyor. Önceden çıkacak olan yama notaları PBE test ediliyor ve oyunculara sunuluyor. Kısacası sampiyon ve kostümlerin bedavaya deneme veya başka diğer şeyleri denemeye fırsat veren bir uzantı. LOL'den farkı söylediğim gibi her şeyi deneyebiliyorsun para ve ücret harcamadan harcamadan. Bu sunuculan hizmet League Of legendsa aittir. Yani herhangi bir kişinin yaptığı bir PBE sunucu değildir. Türkçemizce Pvp (Test etme alanı) olarak adlandırılabilir PBE Açılımı: "Public Beta Environment", PBE , League Of Legend'ın yeni şampiyon, kostüm ve her türlü yeniliği ilk önce taşıdığı ve test ettiği yerdir. PBE sayesinde, oyuna gelicek olan istediğimiz karakteri, kostümü ve yeni gelicek olan şampiyon buff ve nerflerini deneyebilirsiniz. PBE'de sınırsız rp veya mavi öz bulunmaz. Yenilikler ilk önce PBEye gelir. Mavi öz ve rpler her yamada belirli zamanlarda riot yönetimi tarafından tüm oyunculara dağıtılır. Oyuncular burada istediği şampiyon ve kostümü ücretsiz deniyor ve test ediyor test sonucunda bunlar oyuna ekleniyor. Yeni rp dağıtımlarında 4000RP gelir. Oyuna ilk olarak 30 level ve 10.000 mavi öz ve 4000 rp ile başlıyorsunuz.

Nasıl Kayıt Olabilirim ?
Oyuna kayıt olabilmek öncelikle hesabınızın daha önce hiçbir disiplin işlemimi ve ceza almamış olması gerekiyor. Bununla birlikte olarak aşşağıda verdiğim linkte hesabınızın uygunluğunu kontrol ederek kayıt olabilirsiniz Eğer açık PBE hesabınız var ise gerekli olan istemciyi indirerek oyuna giriş yapabilirsiniz. League Of Legendsdaki asıl hesabınızdaki taktir seviye 3. ve üstü olmak zorundadır.

Hesabını doğrulayıp işleme başlamak için
bu yazıya tıklayarak giriş yapınız.
( Açık PBE hesabınız varsa
buradan indirerek giriş yapabilirsiniz. )

Lol PBE Giriş Sorunu ?

League Of Legendsda kullandığınız sihirdar adı PBE sunucusunda aynı anda olamaz. Kayıt olurken herhangi bir sorun yada sıkıntı yaşarsan "Gizli Sekmeyi" açıp üyelik oluşturmak iyi olacaktır. Baktın bilgisayardan olmuyor, telefondan dene. O da olmadı eğer internet paketin varsa Wi-Fi'ı kapatıp "Mobil Veriyle" dene. Tarayıcıdaki çerezleri temizleyip VPN gibi özellikleri kapatmayı denemelisin. Farklı bir tarayıcıdanda işe yarayabilir. Eğer kayıt olma sorunu veya giriş sorunu devam ediyorsa bunu League Of Legends Destek sayfasından bilet oluşturarak Riot yetkililerine bildirebilirsin. Riot yetkilileri sorun çözülene kadar yardımcı olmaya çalışacaktır.


Adamım bu güzel konuyu baştan sona kadar okuduğun için teşekkürler :)
İyi Forumlar Dilerim.
 


Son düzenleme:

ChampCem

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
16
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
8
Puanları
30
Ruh hali
Taktir seviyesinin 3 olması lazımdı şartlar arasında yanlış hatırlamıyorsam. Güzel konu!
 

can_exe

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
Arkadaşlar ben pbe ye kayıt olmayı başardım onaylandı fakat pbe nin kendi istemcisinden giriş yapıyorum ve yine trde ki hesabıma atıyor yardımcı olabilir misiniz ?
 

Üst