Left 4 Dead 2 çalışma yı durdurdu hatası

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Left 4 dead 2 indirdim ama crack indirdim oyunu açıyorum menü geliyor sonra iyunu başlatıyorum yüklenirken oyun kapanıp left 4 dead 2 çalışmayı durdurdu diye hata alıyorum.Nolur yardım edin

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Crack dedim ya nosteam.ro gibi bi sitwden kurulumlu indirdim

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm razor 1911 olduğunu varsayarak sana bi sayfa vericeğim ordan denilenleri yap olursa bir beğeni yeter :) link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
not: u torrent lazım.

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnşallah çalışır,çalışırsa zombi olmayı gösteriyim sana.

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi oyunun içine ......... naptın ya daha şıklar konsol yok bi video çıkıyo hep tekrarlanıyo.Daha beter ettin :(

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim indirdiğin şeyden kaynaklanıyor bende senin indirdiğini indirdim ilk başta hata verdi birde razor 1911 olanını indir istersen linkini vereyim?[DOUBLEPOST=1372436781,1372436651][/DOUBLEPOST]Bu arada indiremem diyorsan başka crack dene

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 oyuna girme alanı var ben play-l4d2'ye tıkladım video çıkıyo bide simsiyah konsol diğer 2 tanesini denedim yine aynı[DOUBLEPOST=1372437100,1372437039][/DOUBLEPOST]razor olur onun kurulumu daha basit :)

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O indirdiğin sürümden kaynaklanıyor kardeş razor 1911 indirdin sandım ona göre crack verdim.Sen sağlam çek yeni bir tane indir razor1911 olsun ama hiç sorun yaşamazsın kendi crackı mevcut