nasuhcaliskan
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Mousem x7 ve left click biraz çıkmış gibi zor basılıyor ve çok ses çıkarıyor acaip rahatsız etmeye başladı mob falan keserken çok zorlanıyorum artık bunun için bi program falan var mı ?
ne alakası var ? müsait olsam gider alırım zaten merak etme... ben farem tamemen bozuldu demedim, zor basılıyor dedimGit fare al kendine. Bozulan fareyi tamir etmeye başlayan program teknolojisi daha çıkmadı
yardım etceksen et etmiceksen gidebilirsinProgram ekrandan çıkıp basma işini mi halletcek.
evet var ama left clicke alıştım ya neyse istediğim şey çıkmıcak gibi alışmaya başlayım 3x'e yakında da yeni bi mouse alırım, teşekkürlerx7'nin 2x click tuşu vardı sanırım. Onunla idare edebilirsin.
Biraz kibar davransan insanlara? Adam yardım istemiş sadece. Eğer böyle bir imkan yoksa hayır cevabını alır gider. Terslemene gerek yok.Git fare al kendine. Bozulan fareyi tamir etmeye başlayan program teknolojisi daha çıkmadı
Ben kusura bakmam ama insanlar ve forum kuralları bakabilir.Tarzim bu kusura bakma. Bunlari post olarak görüyorum ben
Sen başlığı ve konuyu düzgün okumadın galiba? Adam demiş ki "Mouse'un left click tuşu sorun çıkarıyor ve basarken kötü bir ses çıkarıyor, bu yüzden basılı tutarak vurabileceğim bir program var mı?". Nasıl mouse'u tamir etmek için program aradığı kanısına vardın anlayamadım. Ve görmezden gelme gibi bir durum olamaz. Kural ihlali yapıyorsun çünkü.Kurallara aykırı cevap atıyorum. Bir farenin sol tuşu bozulmuş ve bunu program ile düzeltmeye çalışacak. Cevabı tahmin ettiği halde dikkat çekmek için konu açmış diye düşünerek yorum atıyorum. Benden rahatsız olanlar varsada mesajlarımi rapor etsin yada görmezden gelsin.
Sinirlerinin bozuk olduğunu düşünerek bir şey demiyorum...Kurallara aykırı cevap atıyorum. Bir farenin sol tuşu bozulmuş ve bunu program ile düzeltmeye çalışacak. Cevabı tahmin ettiği halde dikkat çekmek için konu açmış diye düşünerek yorum atıyorum. Benden rahatsız olanlar varsada mesajlarımi rapor etsin yada görmezden gelsin.
Bak bakalım başlığa ne yazıyor?Cevabım bu. Adam burada basılı tutarak vurabilecegim dememiş yazıları kendine göre degistiriyorsun ihlal yapıyorsam rapor et ve nerede yapıyorum belirt.[DOUBLEPOST=1421424347,1421424313][/DOUBLEPOST]
Diyebilirsin.
Left Click Basılı Tutarak Kılıç Kullanma?
ben offline oynuyorum sıkıntı olmaz yani sana zahmet ismini yazar mısınBöyle Bir Porgram Var Ama Fps Yi Çok Fazla Düşürüyor 100 Fps Den 50 Fps Ye Biraz Daha Oynadıkca 10 Fps Kadar Düşüş Oluyor
Zamanında @rayandu06 Üzerinde Denemiştim Hile Olarak Sayılıyordu Ama Dediğim Gibi Fps Yi Çok Düşürüp Oynanmıyacak Hala Getiriyor
Kurallara aykırı cevap atıyorum. Bir farenin sol tuşu bozulmuş ve bunu program ile düzeltmeye çalışacak. Cevabı tahmin ettiği halde dikkat çekmek için konu açmış diye düşünerek yorum atıyorum. Benden rahatsız olanlar varsada mesajlarımi rapor etsin yada görmezden gelsin.
Bende Optifine İle Oynuyordum Oynadıkca Fps Düşüyor 100 Den 50 Ye 50 Den 10 A Düşüyor Oynanmaz Hala Geliyor.ben offline oynuyorum sıkıntı olmaz yani sana zahmet ismini yazar mısın