Legendcrafttr Kredi Gelmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

llLife_Girlll

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
bugün kredi yükledim ama mysql gibi birsey yaziyordu teledfon ile ödeme yaptığım halde ne ödeme geçmişimde nede kredi alanlarda vardım lütfen paramı geri iade edin 40 tl zarara girdim @ByCooky @ForcEmir

sitede kredi sorunları cözüldü yazmasına rağamen kredi sorunu hââlân var!!!

Kredimin Verilmesini Bekliyorum Telefonumdaki mesaj duruyor! verilene kadar pes etmicem

legendcraft rezilliğine ilk defa sahitoldum

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Biz sitemize ticket sistemini bu ve buna benzer sorunlar için koyduk. Forum üzerinden ne size ne de bir başkasına destek vermiyoruz. Forumda konu açmak yerine ticket atsaydınız, sorununuzu en kısa zamanda çözerdik. Dediğim gibi forum sunucumuzun sorun çözüm yeri değil. Ticket attıysanız da cevabımızı bekleyin. Biz eğlenmeniz için sunucu açıyoruz. Ne sizin ne de başka bir oyuncumuzun parasında gözümüz yok.

llLife_Girlll

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Biz sitemize ticket sistemini bu ve buna benzer sorunlar için koyduk. Forum üzerinden ne size ne de bir başkasına destek vermiyoruz. Forumda konu açmak yerine ticket atsaydınız, sorununuzu en kısa zamanda çözerdik. Dediğim gibi forum sunucumuzun sorun çözüm yeri değil. Ticket attıysanız da cevabımızı bekleyin. Biz eğlenmeniz için sunucu açıyoruz. Ne sizin ne de başka bir oyuncumuzun parasında gözümüz yok.
cok okuyorsunuzda sanki :) siz cevap verene kadar insan bıkıyor.

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu açmanızdaki amaç nedir? Skype adreslerimiz belli. bizde insanız değilmi, bizimde tatil anlarımız oluyor , özel bir yaşantımız var, bir hayatımız var siz kredi yüklerken veya bu konuyu açarken biz tatildeydik azcık sabır edin cevap bekleyin, ve sitemizde +500 kişi kredi yüklemiştir ve gelmiştir 2-3 kişinin gelmiyor, oda sizlerin hatasıdır.

TheDarkLast

Sonsuza kadar Adalet!
En iyi cevaplar
0
Site'nin Ticket'i yerine, burayı tercih ediyorsanız, sizin hatanız.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...