Legiontr.nitrado.net - 1.7.2 - İpeksi İle Spawner

aqua_the_player

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

---Sunucu Bilgileri---
IP Adresi: legiontr.nitrado.net
Version: (1.7.2)
Slot 32
Web Site:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İpeksi İle Spawner Kırma !
Altın Kürek Claim Sistemi
/Chest Komutu
Timber Mod
Pasif Mob Arena
Skor Tablosu
En İyiler Tablosu
/Warp Orman PVP Açık Harita
/Warp Ova PVP Kapalı Harita
Küfür Engeli
Hile Engeli
PVP Koruyucu
Kestiğiniz Hayvan Ve Yaratıklardan Para Kazanabilirsiniz
Oyuncuları Veya Mobları Kestiğinizde Kafaları Düşer
Oyuncuların Yapılarını Bulunduran Portal Vardır (/Portal)
İlgili Yetkililer

ADALET !

Kurallar
1. Küfür Etmek Mute/Ban Sebebidir
2. Oyuncuları Rahatsız Etmek ve Huzur Bozmak Mute/Ban Sebebidir
3. Server'a Girip Reklam Yapmak Ban Sebebidir
4. Yapılara Zarar Vermek Mute/Ban Sebebidir
5. Oyun da Hata Yada Bug Bulup Kullanmak Mute/Ban Sebebidir
6. Server'ı Kötülemek, Server'ı Bırakıyorum Diyip Oyuncuları etkilemeye Çalışmak Ban Sebebidir
7. Tuzak Kurmak Yasaktır Duruma Göre Cezası Ban dır
8. Hertürlü Hile , Mod Kullanımı Yasaktır
9. Server'ı Kötülemek, Server'ı Bırakıyorum Diyip Oyuncuları etkilemeye Çalışmak Ban Sebebidir

Neden Biz ?
Server yeni acıldı ve kaliteli oyun oldugundan dolayı !
Sık sık etkinlik yapılır
Yetkililerimiz ilgili ve adaletlidir.
1 Aydır oyuncularımızın güvenini kazanarak en çok tercih edilen survival serverlerden biri olduk.
Sunucuda hileye yer yoktur hileleri kullananlar Banlanır.
Küfür-Reklam yasaktır. Bunca engele rağmen kullanan olursa banlanır.

[vip] çekilişi başlamıştır ! ! !- vip cekilişine nasıl katılırım servede engüzel fotorafı sencek ve cektigin fotugrafı skype veya facebook yoluyla bizlere gondererek [vip] alma sansını kazanabılırsın
- unutmayalım ki serverde oynayanlar için gecerlidir ! ! !

serverimizden görüntüler:
/menü

/warp menüsü

/warp kit menüsü

serverimizden görüntüler:

/spawn

/warp ova [pvp kapalıdır ] acık yerleşim yeridir gelişe bilir ve pvp ormanda cıkarak serı katıller tablosuna girebilirsin
/warp ova

/warp orman ova da geliştirdigin elbiseleri şimdi ormanda denemye warmıssın [pvp acıktır !] yerleşim alanıdır
/warp orman

kırmızı storeden assagı atladıktan sonra [pvp acıktır !!!]

/warp kent ovanın bır aynıssı degişen birsey yok sadece market yapmak için olmuştur
[pvp kapalıdır]

/warp emlak viplerin ev satın alabilecegi tek yer

/warp nether [pvp acıkktır ]

/warp dropparty oyunculara fazlasıyla item dagıtarak gecırıyoruz

/warp etkinlik [oyuculara daha cok fener yapmaları için wither kestırerek oyunu sevdırıyoruz]

/warp pasifmob

/warp market builder olan yanı mimar arkadaşımıza yenı market yaptırdık hzr olmadıgından eskısını koyuyorum

***VİP BİLGİ***

-------------YETKİLİLER---------------------
Admin: Jura --Yetkililer--
Modertaör: JAlog211 - casus23
Rehber: jeff_hardy - AHMET
Mimar: Ertuncj - kajmeran
İP:
legiontr.nitrado.net

Son düzenleme:

legionTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Oyunla ugrasmamakla alakasi yok kardesim arkadas duzgun resim atamadigindan server aslinda mukemmel gelmenizi tavsiye ederim etkinligiyle farkli warpariyla farkli bir serverdir servere gelmeden ugrasmamissin demen acayip bisi

aqua_the_player

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
by demir ben profesyonel bir reklamcı diğilim hatta reklamcı bile diğilim ona göre elimden gelenin en iyisini yaptım bilip bildemeden konuşma[DOUBLEPOST=1431864501,1431689717][/DOUBLEPOST]Güncel +++

legionTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Legiontr.nitrado.net
Fazla soze gerek yok
Emk server alıntı yokbakabılırsınız
Güncel ++++

legionTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sadece sunucu sahipleri açsın konuyu o zaman sen neden açıyorsun.
Evet benım sunucu sahıbı reklam yapmak istedı bende evt yap dedım servere gelemeden hic ugrasmamissin demissin
Hiç nirsey alinti deyidir hesey kendımız yaptık spawn orman ova market daha daha neler sadec bakmanız yeter

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet benım sunucu sahıbı reklam yapmak istedı bende evt yap dedım servere gelemeden hic ugrasmamissin demissin
Hiç nirsey alinti deyidir hesey kendımız yaptık spawn orman ova market daha daha neler sadec bakmanız yeter

sıkıntı bu zaten build yeteneğiniz yok abi ! keşke alıntı yapsaydın.

legionTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
sıkıntı bu zaten build yeteneğiniz yok abi ! keşke alıntı yapsaydın.
Mimarimiz spawn yenı yaptı degişecek spwn ova yenı tasarlanndı ormnda sra hepsı bastan goze alındı

Hersey
Güncel+++++[DOUBLEPOST=1431872713,1431872550][/DOUBLEPOST]
Berbat deyıl suana kada kim geldiyse güzel dedi bkmalık deyıl server bır dkika durup hemen cıkmayla server bakılmaz

aqua_the_player

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim biz muhteşem bir sunum hazırladık ama moderatörler hala kabul etmedi aqua da serverimizin bir oyuncusu bizden habersiz özensiz bir reklam yapmış bizde ondan şifresini aldık şu an sunumuz düzeltecek yetkililer evlerinde değil. Ben jeff_hardy gece eve gelince sunumu düzelticem bu arada serverimiz çok yeni spawn ova falan yapılırken builder yoktu serverimize katılan yeni mimarlar çalışıyor iliside yeni warp ları inşaa ediyorlar güzel yapıları bittiğinde eskilerinin yerine koyulacaktır dediğim gibi server çok yeni daha gelişicez bu arada slotu arttırdık yakında ramleri arttırıcaz. Sizden beklentilerimiz servere girip çabalamanız gelişmeniz. Kötü yorumlarınız değil ! Siz bize hatalarımızı söyleyinki düzeltelim. Viplerin düzenlenmesi yakında biticek süper bir vip sistemi olucak. Yani server yeni olduğundan bazı eksikleri var ama bizde çabalıyoruz sizden isteğim serverimize gelip oynamanız hatalarımızı bize bildirmeniz

Jeff_hardy

aqua_the_player

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft Launcher'deki Versions Bölümünden New'e Tıklayıp Oradan 1.7.2 yi seçip kaydet demen lazım daha sonra 1.7.2 seçip oyuna gir.