Lestos Grub & Builder Alımı

Erenmuslu usta mimar

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar

Biz aramıza builder arıyoruz & Gruba katılmak için, Derecesi en az orta olmalı gubun serveri & sitesi & bloğu olacak onları biz kuracağız :D gruba ilk olarak acemi olarak başlarsınız sonra rütbeler vereceğiz Sene sonunda en iyi buideri[biz hariç :D]serverimizde ortak yapacağız.ama ben kazanamam diyorsanız üzüllemeyin sene sonunda herkese ödül vereceğiz.Katılmak için:
Ad:
soyad:
builder dereceniz[orta-iyi-süper]:
neden guruba katılmak istiyorsunuz:

En iyi cevaplar
0
Ad:Mehmet can
soyad:Atik
builder dereceniz[orta-iyi-süper]: yeni başladım gibi bir şey
neden guruba katılmak istiyorsunuz:amacım kazanmak değil sadece katılmak istiyorum :D

Erenmuslu usta mimar

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lider12 nick i arkadasımız yeni başlamıştan orta dereceye çıkmıştır tebrikler we copy pasteyi öğrettim bunlarla bir bina yapmasını iastedim güzel bir bina yaptı.

Zind0

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:Yağız
soyad:Sarıhan
builder dereceniz[orta-iyi-süper]:süper
neden guruba katılmak istiyorsunuz:Eğlenceli bir iş

manbuzx4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad:mustafa
soyad:berk
builder dereceniz[orta-iyi-süper]:süper daha önce 18 adminlik 29 builderlik ve 39 veya 40 tana rehberlik yaptım.
neden guruba katılmak istiyorsunuz:aslında cevabı kolay oyunculara daha zevkli ve adaletli oyun keyfi sunma admin olduğum sw ler newcraft diacraft phoebecraft pixelcraft daha çok swlerde builderlik yaptim eyer beni bu sw alırsanız sevinirim sw de çalışan başka arkadaşlara da başarılar dilerim inşalla güzel bir sw olur oyuncularınızada burdan başarılar dilerim.:):):D

manbuzx4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ne kadar iyi bir oyun olsa
Ne kadar kötü bir oyun olsa
Her madenden çıkşta
Bir creeper olur bu dünyada

Neden mi diyorsun burada yaşıyorum
Çünkü bu oyunu seviyorum
Neden seviyorum dersen
Çünkü bu oyunu seviyorum

YAZAR:Mustafa B.

bossentobi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:mustafa
soyad:berk
builder dereceniz[orta-iyi-süper]:süper daha önce 18 adminlik 29 builderlik ve 39 veya 40 tana rehberlik yaptım.
neden guruba katılmak istiyorsunuz:aslında cevabı kolay oyunculara daha zevkli ve adaletli oyun keyfi sunma admin olduğum sw ler newcraft diacraft phoebecraft pixelcraft daha çok swlerde builderlik yaptim eyer beni bu sw alırsanız sevinirim sw de çalışan başka arkadaşlara da başarılar dilerim inşalla güzel bir sw olur oyuncularınızada burdan başarılar dilerim.:):):D
yaa bi git