Okulun adı ne?isim : Deniz SÖNMEZ
Oyun Adı: TECN
Oturduğu Şehir: Kocaeli
1) Nasıl çalıdığını sorardım. Eğer ss varsa işleme koyar , yok ise oyununa bakmasını söylerdim
2) Kimin banlandığını sorar, banlayan kişiye sormasını söylerdim. Zaten bu yalan olacağı için bir şey yapmaya gerek yok ,konuşsun dursun eğer devam edersede spam şeklinde mute atarım.
3)Survival, faction gibi alanlarda uzun süreli oynamışlığım vardır ve iyi bilirim.
4) Evet güveniyorum .
Moderatörlük yapabilirim , tasarımcılıktada survival var ise warpları ayarlayabilirim.
Okulun adı ne?
HERHANGİ BİR TASARIM RESMİ : BU ALAN REHBER VE MODERATÖRLER İÇİN GEREKSİZDİR !SORU:>>>>>> Neden Çoğu Kişi Tasarım Yerine Kendi İstediği Yetkiyi Yazıyor?Bunu Açıklayabilir misiniz?
kabul edildiniz.deneneceksiniz.skype adresinizi atarmısınız ?Oyun İçi Kullanıcı adım:MaxFlash
-
oturuduğum şehir:Azerbaycan ama Türkce yi iyi biliyom
-
bir kullanıcı size iteminin çalındığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: Öncelikle hangi iteminin çalındığını sorarım sonra ss varmı solerim ss varsa ss bakarım doğruysa kullancıyı dolandırıcılık dan banlarım
-
bir kullanıcı size sebepsiz yere banlandığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: Öncelikle kimin banladığını sorarım Admin Smod veya başkası sebebini sorarım sebebi olarak banlamışa bir şey diyemem
-
hangi bölüm ile ilgileniyorsunuz ?: Moderator
türkcenize güveniyormusunuz,türkce kelime hataları çok önemlidir !: 3 senedir
İSMİM Levent Soyisim : GokTurk
hangi bölüm ile ilgileniyorsunuz ? Benim için farketmez faction skyblock hepsini biliyom ama genellikle faction
kabul edildiniz.deneneceksiniz.skype adresinizi atarmısınız ?Oyun İçi Kullanıcı adım:MaxFlash
-
oturuduğum şehir:Azerbaycan ama Türkce yi iyi biliyom
-
bir kullanıcı size iteminin çalındığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: Öncelikle hangi iteminin çalındığını sorarım sonra ss varmı solerim ss varsa ss bakarım doğruysa kullancıyı dolandırıcılık dan banlarım
-
bir kullanıcı size sebepsiz yere banlandığını izah etse ne gibi bir cevap verirsiniz ?: Öncelikle kimin banladığını sorarım Admin Smod veya başkası sebebini sorarım sebebi olarak banlamışa bir şey diyemem
-
hangi bölüm ile ilgileniyorsunuz ?: Moderator
türkcenize güveniyormusunuz,türkce kelime hataları çok önemlidir !: 3 senedir
İSMİM Levent Soyisim : GokTurk
hangi bölüm ile ilgileniyorsunuz ? Benim için farketmez faction skyblock hepsini biliyom ama genellikle faction
Skype Yok ama kurarim facebook var facebook :kabul edildiniz.deneneceksiniz.skype adresinizi atarmısınız ?
kabul edildiniz.deneneceksiniz.skype adresinizi atarmısınız ?