Lightningstaff 1.5.1 [ Çubuk İle İstediğin Yere Şimşek Çaktırma ]

BesTOFKingS

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Konudaki gibi istediğiniz gibi mouse'de sag tıklayarak şimşek çaktırabilirseniz eğer permission yani yetkiniz varsa :) yetkisi ;

• lightningstaff.lightning - Çubuk İle Şimşek Çaktırmaya Yetki Verir.
  • lightningstaff.command - /lightningstaff help yetkisini verir sanırsam :D.
  • lightningstaff.give - /lightningstaff give <isim> yetkisini verir yani direk işlemeden o çubuğun sahibi olabilirsiniz.
  • lightningstaff.craft - WorkBench yani çalışma masasında çubuğu işlemeye yetki verir.
İndirebiliceğiniz Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Permissionlar Almancaydı Galba Türkçeleştirme Bana Ayittir :) (Çubuğun Nasıl İşlenceğini sitesinde Gösteriyor)

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
güzel bir plugin fakat "essentials" pluginini kullanmak daha mantıklı. Artı Beğeni :)

efeaks

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeş godpowers plugini bana sorarsan çok daha iyi onu kullanmanı tavsiye ederim :) çünkü orda /zeus yazarsan her tıklamanda şimşek çıkar yada /vulcan yazarsan her tıklamanda ateş topu atarsın videosunu izlersen daha birçok güçlü kod var kullanabilirsin :)

BesTOFKingS

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler Kardeşim Sinir Olduğum Kişişere Şimşek Çaktırıyom Çubukla :D
Önemli Değil :D
kardeş godpowers plugini bana sorarsan çok daha iyi onu kullanmanı tavsiye ederim :) çünkü orda /zeus yazarsan her tıklamanda şimşek çıkar yada /vulcan yazarsan her tıklamanda ateş topu atarsın videosunu izlersen daha birçok güçlü kod var kullanabilirsin :)
Kardeş anlamadın zeus yazarak chatten yazıyorsun ve mousun nereye bakarsa oraya şimşek çakıyor ama bunda kod yazmak yok sag tıklıyon istediğin yere şimşek çaktır chati açmaya uğraşma :)