Likit Kas Geliştirici

lCrafty

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Duyduğuma göre Likit Kas Geliştirici diye bir madde yağları eritip kas yapıyormuş. Bu doğrumudur ? 14 Yaşında 45 Kilo birisi kullanırsa yan etkileri olurmu ?

Not: Ben değilim :p

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ders çalışın ders bırakın kası sınav kağıdına da KAS yazarsınız

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Sen yaparsın bilader biçok kişi memnun kalmış bu üründen :) Ekstra 6-7 kilo alıyormuşsun ama sağlam kas çıkıyormuş :)
Zayıflatma haplarından da çok memnundular. Haberlere çıktılar sonra. Ama ölüydüler. Fotoğrafları haber bülteninin sol kenarında gösterilirken, aileleri onların arkasından ağıt yakıyordu :(

lCrafty

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Zayıflatma haplarından da çok memnundular. Haberlere çıktılar sonra. Ama ölüydüler. Fotoğrafları haber bülteninin sol kenarında gösterilirken, aileleri onların arkasından ağıt yakıyordu :(
Birçok dövüşcüde bunu kullanıyormuş :) Bunun ne zararı olabilirki ? Yağları eritmek zarardan çok faydalı değilmi ? :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Birçok dövüşcüde bunu kullanıyormuş :) Bunun ne zararı olabilirki ? Yağları eritmek zarardan çok faydalı değilmi ? :(
Zararını ilerde görecekler. Sen git ilaçla kas yap, vücut aniden şişsin, beyin ne olduğunu anlamasın, dalak dedikodu yapsın, ilerde yaşlanınca evde sürünerek gezersiniz :(
Boğazınızı tutun boğazınızı :(

lCrafty

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bi zaman sonra kilo verirken vücut direnc gösterecek. 1.96 boy var. 96 kiloydum.Azim ettim beyaz ekmek yemedim azalttim ekmeği 80'e düşürdüm kiloyu. Sonra 1 haftada 4.5 kilo verdim. Vücut direnç gösterdi kaldım suan 76.5 da Üste ki kiloyu 1.5 ayda verdim. Ip atlayin ekmeği kesin veya azaltin ama kepekli yiyin yararı var[DOUBLEPOST=1419887290,1419886940][/DOUBLEPOST]
Sporcu adam bunları kullanmaz. Sürekli kas yapıyor zaten adam spor yapıyor. Kas yapıp kiloyu yakaladiktan sonra protein tozları ile formunu korur
Web sitelerinde öyle yazıyor :)

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 14 yaşımdayken 60 kiloydum ve hiç de göbeğim yoktu. :ha: Sorun siz de arkadaşlar bunu fazla kafaya takmayın.Eğer vücut yapmak istiyorsanız bunun için O yaşlar da en iyi spor yüzücülüktür.Bütün vücut gelişiyor.
@faketaxidriver bu arkadaşımız da body ile uğraşır. B)

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Zayıflatma şeysileri hiçbir zaman işe yaramaz çünkü vücudun çalışma şeysine aykırı
Vücutta enerji ileride kullanabilmek için /*Yanlış hatırlamıyorsam*/ yağ karbonhidrat şeker vb birkaç tür olarak saklanıyor, tabi bunların hangi sırayla yakldığını bilmiyorum internette araştırabilirsiniz enerji gerektiren durumlarda bu depolar kullanılarak diğer işler için enerji üretiliyor.
Şimdi bir ilaçla bütün herşeyin yakılmaya başlamasını düşünürseniz ne kadar tehlikeli ve saçma olabileceğini anlamışsınızdır :(
Tabi bu dediklerim yağ yakma olayı için kas geliştirme şeysileri hakkında bir bilgim yok :(