"Liseye geçtim taktik verin"

Xeronas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunda ne buluyorsunuz daha çözebilmiş değilim, sadece iyi bir öğrenci olup derslerinize çalışın yeterli olucaktır.
Fakat herkesle arkadaş olmayın, çok ktü şeyyey oyabiyiy.

WegasTR

En iyi cevaplar
0
Hocalarla aranı iyi tut, kendisi yardımcı olmasa bile psikolojisi yardımcı olacaktır. :p
Özel bir liseye gidiyorsan, hoca kızdığında; "Hocam okulun sahibinin tel nosunu biliyor musunuz?" diyebilirsin.

Bunda ne buluyorsunuz daha çözebilmiş değilim, sadece iyi bir öğrenci olup derslerinize çalışın yeterli olucaktır.
Fakat herkesle arkadaş olmayın, çok ktü şeyyey oyabiyiy.
Yiğidin dostu olmaz reyiz :D herkesle arkadaş olmayınca tenefüste ne yapiyon sen?

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
En iyisi cool takılın kimseyi umursamayın tony stark gibi egoist olun milletin ilgisini çeker :ci: birde önemli bir tavsiye sigara içenler kesinlikle uzak durun.

İki konudada katılıyorum, özellikle sigara konusunda.
Tek nefese bakıyor olay yapmayın etmeyin.

Edit: Özellikle ortama girmek için sigara içmeyin, içtirtmeyin! (İçen biri olarak söylüyorum, içmeyene söylemesi kolaydır bunları.)

FettahBayan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Ben bir 99 lu olarak tavsiyem. Sınıfa girin ilk sıra arkadaşınızla tanışın la ne kastım yavaş yavaş başlayın işte alışırsınız :D

WegasTR

En iyi cevaplar
0
çırovley amcanın dediği gibi hiçbir şeyi umursamayın "ayşe ne demiş" "ula efe nasıl sattı" vs vs umursamayın, her zaman havanızı atın. Biri size ooo ayfonu var zengin dediğinde "yok yav ben fakirim" vs vs demeyin. Siz demesseniz BAŞKASI der. Bilginize,.;:-_-