Lo krep oyun video kanalı

kral33

Marangoz
En iyi cevaplar
0
lo krep yeni bir oyun kanalıdır şimdilik 2 tane videomuz vardır ve daha birçok video gelecektir

Abone Olmayı Unutmayın

Minecraft survival videosu
Tomb Rieder Legend videosu

YORUMLARINIZI DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUZ !

dogukanhbo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
siz istiyor güzel kanal olmak siz yapacak az küfür yeni mikrofon çok çalışmak, büyümek

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ehm İşte ben böyleyim daha video izlemeden tahmin edebiliyorum artık yaşları :cool:
Arkadaşlar cidden artık saçmaladınız ama bi oyunun rehberini 1 milyon kişi yapmaz ki ya.
Artık nerdeyse aynı FAİL'i yaşamaya başladınız. ve yaşınız çok çok küçük.
Belli bir izleyiciniz olması için en az 17 yaşında olmalısınız ve oyunda başka yapılmamış şeyler yapmalısınız.

Ve hepiniz özentisiniz yaşıtlarınız kanal açıp video çektiği için yapıyorsunuz. Bir moda başladı herkes kanal açtı ben ta bu foruma gelmeden Prince of Persia rehberi yapıyodum. Şimdi o kanala girip minecraft videosu çekip buraya koysam bende özenti gibi olacağım modanın biraz geçmesini bekliyorum, kanal açmak için.
Ama çocukların bittiği yok anlamıyosunuz bu işlerden bırakın.

Ve insanların abone olmasını istiyorsunuz.
Hadi benim bir amacım var 1000 abone yapıp (ki çok zor) Youtube Parthnere katılmak ve youtube üzerinden para kazanmak. Sizin bir amacınız da yok sadece abonem fazla diye forum arkadaşlarınıza sınıf arkadaşlarınıza hava atıcaksınız...

Bu arada video kalitesi iğrenç.

TaleWorlds

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ehm İşte ben böyleyim daha video izlemeden tahmin edebiliyorum artık yaşları :cool:
Arkadaşlar cidden artık saçmaladınız ama bi videonu rehberini 1 milyok kişi yapmaz ki ya.
Artık nerdeyse aynı FAİL'i yaşamaya başladınız. ve yaşınız çok çok küçük.
Belli bir izleyiciniz olması için en az 17 yaşında olmalısınız ve oyunda başka yapılmamış şeyler yapmalısınız.

Ve hepiniz özentisiniz yaşıtlarınız kanal açıp video çektiği için yapıyorsunuz. Bir moda başladı herkes kanal açtı ben ta bu foruma gelmeden Prince of Persia rehberi yapıyodum. Şimdi o kanala girip minecraft videosu çekip buraya koysam bende özenti gibi olacağım modanın biraz geçmesini bekliyorum. kanal açmak için ama çocukların bittiği yok anlamıyosunuz bu işlerden bırakın.
aynen öyle kardeşim minecraft aşırı moda

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
aynen öyle kardeşim minecraft aşırı moda
Ya abi video çekicem arkadaşla güzel güzel ama şimdi koysam özenti durumuna düşeceğim ve artık millete gına getirdiler saolsunlar kimse böyle konulara bile girmek istemiyor.

Geçen video çektim eski kanalımın adı ahmettuac dı o çok sıradan oldu benim adım diye kanal açmaya karar verdim ama şimdilik şu özentiliğin bi bitmesini bekliyorum.

Saçma sapan oyunların değil gerçekten rehbere ihtiycı olan oyunların rehberini çekin.

Mesela bi SKYRİM çok zor ve çok geniş konulu bir oyundur. Ege sözde çekicekti 2. bölümü çekti bi daha da elini uzatmadı oyuna çünki anlaması ve anlatması çok zor yine de saolsun 2 bölüm de olsa oyunu anlamama biraz yardım etti.

kral33

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ya abi video çekicem arkadaşla güzel güzel ama şimdi koysam özenti durumuna düşeceğim ve artık millete gına getirdiler saolsunlar kimse böyle konulara bile girmek istemiyor.

Geçen video çektim eski kanalımın adı ahmettuac dı o çok sıradan oldu benim adım diye kanal açmaya karar verdim ama şimdilik şu özentiliğin bi bitmesini bekliyorum.

Saçma sapan oyunların değil gerçekten rehbere ihtiycı olan oyunların rehberini çekin.

Mesela bi SKYRİM çok zor ve çok geniş konulu bir oyundur. Ege sözde çekicekti 2. bölümü çekti bi daha da elini uzatmadı oyuna çünki anlaması ve anlatması çok zor yine de saolsun 2 bölüm de olsa oyunu anlamama biraz yardım etti.
TAMAM AMA BİZ HALA VİDEO ÇEKECEZ YANİ SIKINTI YOK

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
TAMAM AMA BİZ HALA VİDEO ÇEKECEZ YANİ SIKINTI YOK
Caps lock açık kalmış bu arada klavyenin sol taraflarında öyle bir tuş var basarsan kapanır.
Video çekip çekmemeniz umrumda değil sadece bu sayfayı ziyaret eden kişi sayısı kadar izlenme sayısı olucak kimse google yada youtube'nin arama motorunu kullanarak size ait videolerı izlemek istemeyecekler çünki standartın dışına hiçbir zaman çıkamıyorsunuz.
Her neyse kendi kendine konuşan birisi gibi olursunuz orda izleyen olmaz yine de ha çok meraklıysanız deneyin görün.

Olmadı evdeki legolarınızla oynamaya devam edersiniz ben tavsiyemi yaptım :)