java -jar SpigotDosyasininİsmi.jar -o true
PAUSE
Localhost'da Sadece Senin İnternet'ine Bağlı Olanlar Girebilir Ama Portlu Açarsan Girebilirlerarkadaşım giriş yapamıyor
peki onu sunucu olarak kendi bilgisayarımı kullanırken nasıl yapcamLocalhost'da Sadece Senin İnternet'ine Bağlı Olanlar Girebilir Ama Portlu Açarsan Girebilirler
Sunucunuzu kurdunuz ve tek siz girebiliyorsunuz, arkadaşınız giremiyor. Ben böyle anladım dediklerinizden, buna göre yöntemler sunacağım.peki onu sunucu olarak kendi bilgisayarımı kullanırken nasıl yapcam
Sunucuyu kendi bilgisayarından açtıysan yapman gerekenler şunlar;peki onu sunucu olarak kendi bilgisayarımı kullanırken nasıl yapcam
Teşekkür ederim ben kendi IP adresim yerine hamachi IPV4 adresimi kulanmıştımSunucuyu kendi bilgisayarından açtıysan yapman gerekenler şunlar;
1- Öncelikle IP'ni öğrenmen lazım. Bu site yardımcı olabilir; http://www.ipsorgu.com/
2- Çıkan IP'yi direk olarak kullanma. Sunucu dosyasındaki "server.properties" metnini aç.
3- Bu metnin içinde birkaç ayar olacak. Daha sonra bu metinde "server-port=" yazan kısmı bul.
4- Karşısında yazılan sayıyı kopyala. Bu sayı genelde 25565'dir. Bu sayıya Port denir.
5- Üstte verdiğim siteden aldığın IP ile bu portu arasında : (iki nokta) olacak şekilde birleştir.
Örneğin; IP'n 123.123.123.123 ve metinden aldığın port 25565.
Sunucunun IP'si;
123.123.123.123:25565
olur.
Tekrar bir sorun olursa sormaktan çekinme
Oldumu ServerTeşekkür ederim ben kendi IP adresim yerine hamachi IPV4 adresimi kulanmıştım
Oldumu Server
Biliyorum Ama Bi Umut2 yıllık konu