Film hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Orta

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    3

Starıka

Sudan Çıkmış
Mesajlar
7
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
4
Puanları
20
Merhaba arkadaşlar , adım Tarık, veya takma adımla Darth Valeria. Burayı ziyaret eden herkese hoşgeldiniz diyorum

Aralığın ilk haftalarında, "Son Jedi" filmi çıkmadan önce başlayıp 20 Ağustos'ta bitirdiğim YouTube'ta yayınladığım ve Jedi Knight: Jedi Academy ile Empire at War: Forces of Corruption bilgisayar oyunlarından ve bazı Green Screen efektlerinden yaptığım bir Star Wars filmini sakıncası yoksa sizlerle paylaşmak istiyorum.

Film , Old Republic zamanlarında , Lotus adlı kurulmuş , 1000 yıllık bir Güç(Force) tarikatının , Sith'in İntikamı filmi zamanlarından aylar sonra Galaktik İmparatorluğu tarafından nasıl parçalandığını anlatıyor.

Film ile ilgili ufak bir bilgi vericem.

Bu Lotuslular gücün gerçek dengede olması için hem aydınlık hem de karanlık tarafın öğrenilmesi ve eşit olarak kullanılması gerektiğine inanan bir Güç Kullanıcı (Force Users) topluluğudur.

Ve 1000 yıl önce Sith İmparatorluğu yıkılmadan önce , Dış uzaydan(Outer Rim) ve Vahşi Uzaydan(Wild Space) , Cumhuriyet kontrolünde olmayan bazı sistemler Lotus Tarikatıyla birleşerek Sith işgallerini püskürtmüşlerdir.

Bu olaydan yıllar sonra Sith İmparatorluğu yıkılıyor ve Lotus Tarikatı ile birleşen bu sistemler. Ayrılmak yerine bu birliğin üzerine , Galaksinin sınırlarında bir devlet inşa edip Lotus İttifak'ını (Lotus Alliance) kuruyorlar. Tabi bu söylediklerim filmde sadece özet geçerek anlatılyor

ve film İngilizce çünkü yabancı aktör bulmam daha kolay oldu ama merak etmeyin Türkçe altyazı var ve ilerde başka diller için altyazılar da eklemeye çalışacaz.

Filmde 25'ten fazla aktör rol almıştır ve linki buraya bırakıyorum sevgili arkadaşlar. İsteyen rahatlıkla izleyebilir. İzleyecek olan arkadaşlara şimdiden iyi seyirler dilerim

Poster eng.jpg
Poster tr.jpg


 


ODCaner

Kömür Madencisi
Mesajlar
104
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
9
Puanları
110
Gayet başarılı, umarım emeğinin karşılığını alırsın :)
 

Üst