LuckyMC | Moderatör Alımları | Aktif!

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar!
Henüz 1 hafta önce açmış olduğum LuckyMC sunucumda görev alabilecek, kendine güvenen, dürüst, iyi insanlar arıyorum.
Sunucuyu ziyaret etmek isterseniz LuckyMC.rabisu.com adresine gelmeniz yeterli olucaktır.
Sunucumuz PvP/FFA içeriğine sahiptir, hileleri kolay anlayabilecek ve sunucuya günden 3 saatten fazla zaman ayırabilecek arkadaşların başvurması daha makuldur.
Başvuru formu;
Kod:
Adınız ve soyadınız:
Oyunda kullandığınız isim (nick):
Yaşınız:
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya)  alabilir misiniz / resim çekebilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb, bir bulut sunucu veya bilgisayarınız.):
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?:
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?:
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.):
Alımlar kapandığında yine bu konu altından belirtilecektir.
İyi forumlar

Tolgaprosu11

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız: Tolga Demirhan
Oyunda kullandığınız isim (nick): powneDZ33
Yaşınız: 14
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.): 4-8
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz / resim çekebilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb, bir bulut sunucu veya bilgisayarınız.): evet
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: var tabikide
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: şuanlık yok ama olabilir bakacağım
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:yok ama kötü olanları kaldırılmasını söylerim
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): çünkü ben size siz bana yardım edebileciğinizi düşünüyorum ve size yardım etmeyi ve sunucuyu adi ve eğlenceli hale getirmek istiyorum umarım siz beni seçersiniz bende size yardıme derim

UgurSahin47

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız:Uğur Şahin
Oyunda kullandığınız isim (nick):UgurSahin047
Yaşınız:14
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):4-5
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz / resim çekebilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb, bir bulut sunucu veya bilgisayarınız.):Evet
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?:Evet
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?:Güzel ve herkesin ilgisini çekebilecek pluginler eklenebilir.
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:İlgi çekmeyen ve gereksiz pluginler kalkabilir.
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.):Çünkü en sevdiğim yetki moderatörlük.Ve çoğu kişide doğru yaptığımı düşünür.Kuralları ihlal edenleri engellemekten çekinmem.Uyarılması gereken yerde uyarı ban gereken yerde ban mute gereken yerde mute ve kick gereken yerde kick atarım.Önceden kavgalı olduğum kişilere eskisi gibi değil yeni tanıştığım biri gibi davranır ve saygılı davranırım.Türkçede ki yazım kurallarına dikkat ederim.Benden yüksek yetkililerin dediklerini yaparım(doğru olduğu sürece).AFK kaldığım süreç azdır.Düzenliyimdir.Kurallara her daim uyarım.

Discord:Var
Curse:Var
TeamSpeak3:Var
Steam:Var

Son düzenleme:

Ademkn58

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız:Adem K***
Oyunda kullandığınız isim (nick):Ademkn58
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):3/4
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz / resim çekebilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb, bir bulut sunucu veya bilgisayarınız.):SS alabilirim
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?:Mic yok ama telefondan görüşebilirim
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?:hayır
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:hayır
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.):sunucunuzun 1 hafta önce açıldıgınız yazmışsınız ve kadronuzu kurmuşsunuz moderatör eksikmiş yani kadronuz tam bende uzman kadronuzda bulunmak isterim komut bilgim üst düzeydedir

ItzLeoPvP2

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız:Mustafa Emin Eldem
Oyunda kullandığınız isim (nick):ItzLeoPvP2
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):1ile 2 saat girebilirim
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz / resim çekebilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb, bir bulut sunucu veya bilgisayarınız.):Evet görüntü alıp veya video alabilirim onları depolayabilirimde.
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?:yok malesef
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?:hayır bence herşeyi ile tam
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?hayır güzel sunucu
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.):Ben minecraft hakkında baya bilgim var.Sunucunuzu çok beğendim.Çok güzel olmuş.Böyle sunucularda çalışmayı isterim.Ayrıca kibarım,cıvıtmam,insanlara yardım etmeyi çok severim.Sunucunuzun büyüyeceğine inanıyorum ve o yüzden moderatör olmak istiyorum.

Son düzenleme:

seasd

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız:Selcuk Öztürk
Oyunda kullandığınız isim (nick):RakipsizOyuncu
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):4
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz / resim çekebilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz?:Birektiririm ce resim çekerim
YouTube vb, bir bulut sunucu veya bilgisayarınız.):Çok önemliyse atarım
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?:var
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?:Bilmem hiç gelmedim sunucuya
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:Bilmem hiç gelmedim sunucuya
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın:Gelişmesi lazım ve yetkili olmak için aradıgım sunucuların arasındasınız

OrhnGkc1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız: Orhun Gökçe
Oyunda kullandığınız isim (nick): IOrhunGkc
Yaşınız: 16 17 E giricem
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.): hafta içi3 4 saatt hafta sonu 5 6 saat
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz / resim çekebilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb, bir bulut sunucu veya bilgisayarınız.):tabii ki sizi steyin yeterki
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: Yok Kırıldı
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: Bilmiyorum Henuz Sunucuya Bakmadım
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:Bilmiyorum Henuz Sunucuya Bakmadım
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): Sızın Sunucunuzun Guzel Oldugunu Dusunuyoırum. Sunucuyu bır hevesle actınız ve ben o hevesınızı kursagınızda kalmasını ıstemıyorum elımden gelennın daha ıyısıını yapıcvam

Jklmfb00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız:Furkan Aydın
Oyunda kullandığınız isim (nick): Anteralos
yaşınız: 15
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.): 4-6
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz / resim çekebilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb, bir bulut sunucu veya bilgisayarınız.): evet
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: Var ama çok iyi deyil
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: şuanlık yok ama olabilir bakacağım
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:yok ama kötü olanları kaldırılmasını söylerim
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): 4-5 tane serverda moderatör olmuştum ama yazılıdan dolayı ayrılmıştım hepsi beğeniyordu

Leejey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad: Berke
Nick: Leejey
İstenen Yetki: Moderator
İstenen Yetki Hakkındaki Tecrübeleriniz: Cogu Yerde Gorev aldım Tecrubeliyim ama yinede acıklayayım.
-Sunucu Durumuyla İlgilenebilirim
-Gerektiginde Oyuncuların Sorununu Gidermeye Calısırım
-Moderator olmaktan asla sıkılmam , Gorevimi en iyi bir sekilde yapmaya calisirim (Cıvıtmam)
-Oyuncuların Hakaretleri vb. Seylerde sakinligimi korurum
-Üst yetkililere karsı saygılı davranan bir insanım
-Kurucuya veya Admine gerektiginde yardim edebilirim
-Oyuncularla iyi anlasabilirim
-Konusmalarima dikkat ederim yazim hatasi yapmamaya calısırım
-Gerektiginde Build yardim edebilirim.
Kısacası Gorevime sadık bir insanım..
Günde Online Kalma Sürem: Hafta ici 6-7 saat hafta sonu 9 saat veya ustu
Kayıt edecek bir programım var
Mikrofonum var
Sunucunuzu henüz yeni duyduğum için eklenmesi/kaldırılması gereken bir şey söyleyemicem.

Gmail : [email protected]
ts3 var

MertSarı

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız:Mert Sarı
Oyunda kullandığınız isim (nick) SaykoPatates
Yaşınız:15
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):3-4
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz / resim çekebilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb, bir bulut sunucu veya bilgisayarınız.):evet alabilirim
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?:evet
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?:uhcffa,sgffa,uhcmeetup,uhc
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı? otomute
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.):sunucuya ilk acıldıgı gunden beri giriyorum gayet basarılı pluginler ve skriptler var cok emek harcanmıs ve hack,makro kullanan oyuncuların bu serveri batırmaya calısmalarına izin veremem ve hic boyle buyuk bi serverde mod olmadım bu yuzden olmak isterim alınmasamda canınız sag olsun daha once kucuk serverlerde (gunde 10 15 kisi giriyor) rehber,deneme rehber gibi yetkiler verilmisti ve gayet basarılıydım fakat sunucu kapandıgı için yetkim gitti hic ihanet etmedigim icin yetkim gitmedi o yuzden basarılı bi moderator olacagıma inanıyorum saygılarımla SaykoPatates...

dsdiag58

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız:Tarık Buğra ToPARLAK
Oyunda kullandığınız isim (nick):MagicJ-halozero18
Yaşınız:15
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? Yaz tatilinde günde 7-9 saat arası olabilirim.
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz / resim çekebilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (evt yapabilirim dosya oluşturup orda saklarım.):
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?:evt güzel ses kaliteli
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?:1vs1 e daha çok mod eklenmesi debuff -nodebuff gapple ve uhc vb.
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?: hayır her şey güzel
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Ben sw kurucusu olan iLuckyOwner ile ben eski green pvp de tanışıyorum kenidisi iyi bir kurucu ordaki sw de kuruculuğunu baya iyi idi burdada iyi eğer kabul eder ise yardımcı olmaya çalışıcam ve mod olmamım bi nedeni ise hilelerden nefret ediyorum ne zaman görsem yandaki dolabıma yumruk atıyorum aynı csgodaki hileler gii nese uzatmaya gerek yok uzatmayı sevmem bu kadarı yeteri.):

FrAkLs

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Server ne amaçlı kurulu serverinde admin olmam o kadar saygısız yetkililileriniz varki ......

WhiteAy

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız: Emre Erdemşr
Oyunda kullandığınız isim (nick):WhiteAy
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):6-7 saat gerçekten hergün bu arada
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz / resim çekebilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb, bir bulut sunucu veya bilgisayarınız.):tabii ki
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?:Var
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: Mesela Mod veya admin yok bunun yerine servere otomatik ban denine birsistem getirilmesi . uhc çeşitleri
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): Serverin Çok güzel ve kaliteli.Eskiden de aynı böyle serverda rehber ile başlayıp serve yardımıcı oldum ama o server faction serverdi. ben luckymc adeletli bi şekilde hak yemek şartı ile düzenli mod olmak istiyorum.Yıllardır hack makro açan çocuklardan dolubi oyundu ama bu serverın öylekişilerin yer almıyacağını göstermek istiyorum bu sayede en azından server daha düzenli ve kaliteli server olacğını düşünüyorum. İnşallah luckymc düzenli bir server olur ben mod olsamda olmasamda.Bu arada kardeş ben asla ego is bi kişideğilimdir dedim laflardan öyle anlama içime kapalık ve asosyal bir insanımdır.

Rakunkafali

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız:Burak Gider
Oyunda kullandığınız isim (nick):RakunKafaliYT
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):Şimdi Ramazan'a girdiğimiz için sahura kadar oturabilirim sabahtan sahura kadar.
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz / resim çekebilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb, bir bulut sunucu veya bilgisayarınız.):Bilgisayarım biraz yavaş ama genede hack olan kişileri alabilirim.
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?:Var.
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?:1vs1 kısmına daha fazla arena ekleyin.
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:Hack koruması gelmeli. (Birine vurunca kafamızda uçan botlar gibi)
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.):Çünkü sunucuda bazı sunucularda olmayan çok şey var. Mesela 1vs1 bölümü. Aynı Badlion sunucusundaki ArenaPVP gibi ama sadece 2 tane var. Ama bize onlar da yeter. Ayrıca öyle 1vs1 arenadan 5 tane yapılan arena değil, sizin ki ArenaPVP Plugininden alınmış ve bu da sunucuya ayrı bir hava katmış. Diğer bir şey ise, sunucunun içindeki komutlar,taglar vb. Hepsi özenli bir şekilde yapılmış,kodlanmış. Ve öncedende dediğim gibi sunucuya gene ayrı bir hava katmış. Genel olarak ben burada niye moderatör olmak istiyorum çünkü, bu sunucu diğer pvp sunucularından farklı. Bu sunucuda bu yüzden moderatör olmak istiyorum.

Son düzenleme: