LuckyMC | Rehber Alımları

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Ya kusura bakmayın da @McYaralıJust alınacağını sanmam. Her konuda başvuru yaptığını görüyorum. Bütün serverlere başvuru yapıyorsan bu demektir ki benim için önemi yok hangisi kabul ederse ona gideyim mantığında ilerliyorsun. Tek bir sunucuya başvuru yaparak hem bu insanların güvenini, hemde kendine olan güvenini tazelersin.

Bak dediğim gibi oldu :)

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Merhabalar! Başvuru yaparken saydığım üç maddeye dikkat edin.
1-Eğer bir, iki gün sonra istifa edecekseniz başvuru yapmayın!
2-Kafanıza göre kurallara uymayıp davranacaksanız başvuru yapmayın!
3-Ciddi iş yapmayacaksanız başvuru yapmayın!
İyi forumlar, iyi günler!

TheXForce

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Emre Yıldırım
Yaşınız:15
Skype veya Facebook adresiniz:kerem37076
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):CoolKahraman
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:5
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:Green PvP bu sunucuya geçince keşfettim.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:İlk açıldığından beri.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:9
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayır, olmadım.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Badlion'da deneme moddum ,başka sunucularda admin,rehber,mod olmuşluğum vardır ama sunucu isimlerini hatırlamıyorum kusuruma bakmayın.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet hissediyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:oyuncularla ilgilenmeyi,yetkili ekipibine yardım etmek istiyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet tabiiki anlaşırım.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:oyunculara ön yargılı olmam.
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Mute yedim.
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Kesinlikle ön yargılı davranmayıp,güzel cevaplar veririm,oyunculara daima yardım ederim.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Arada nadiren kullanıyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Bayrak kapmaca ve gökyüzü savaşları eklense muhteşem olur.

FFHD

En iyi cevaplar
21
Adınız ve Soyadınız:Emre Yıldırım
Skype veya Facebook adresiniz:kerem37076
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):CoolKahraman
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:5
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:Green PvP bu sunucuya geçince keşfettim.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:İlk açıldığından beri.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:9
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayır, olmadım.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Badlion'da deneme moddum ,başka sunucularda admin,rehber,mod olmuşluğum vardır ama sunucu isimlerini hatırlamıyorum kusuruma bakmayın.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet hissediyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:oyuncularla ilgilenmeyi,yetkili ekipibine yardım etmek istiyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet tabiiki anlaşırım.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:oyunculara ön yargılı olmam.
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Mute yedim.
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Kesinlikle ön yargılı davranmayıp,güzel cevaplar veririm,oyunculara daima yardım ederim.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Arada nadiren kullanıyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Bayrak kapmaca ve gökyüzü savaşları eklense muhteşem olur.

Bekleme listesindesiniz.
Skypem üzerinden ulaşın, nohaxjustgusul.fan

Son düzenleme:

LOLLAVA123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Umut Demir
Skype veya Facebook adresiniz:Skype : dosya.exe
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):LOLLAVA123
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:Forumda Gördüm Ancak Bayağı Sardı
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:3-4 Gün
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Malesef
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Kendi Sunucum Olmuştu Kapandı.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Biraz Biraz Hissediyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Kaliteli Bir Sunucu Ortamın Güzel Olduğu
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Tabikide Benim İçinde Sağlam Ekip Arkadaşları Olması İyi bir şey.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Malesefki Benim Ve O Oyuncular Aramızda Bir Fark Yok Ben Hiçbir Oyuncuyu Birinden Üstün Görmem.
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Sohbeti Kirletmek Amacıyla 5 Dakika Mute Yemiştim Sanırım.
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Onlara bu sunucuyu sevdirmeye çalışırım onların kalbini kazanarak sunucuda kalıcı olmalarını sağlarım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Küfür ve Argo Kelimeleri Pek Kullanmayı Sevmeyen Biriyim.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Tabikide,Onlara bu oyunun zevkini yaşatırım.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Sunucu zaten fevkaladenin fevkinde çok güzel bi sunucu yetkili olamasam bile sunucunuzda takılacağım.

FFHD

En iyi cevaplar
21
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Malesef
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Kendi Sunucum Olmuştu Kapandı.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Kaliteli Bir Sunucu Ortamın Güzel Olduğu
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Tabikide Benim İçinde Sağlam Ekip Arkadaşları Olması İyi bir şey.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Malesefki Benim Ve O Oyuncular Aramızda Bir Fark Yok Ben Hiçbir Oyuncuyu Birinden Üstün Görmem.
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Sohbeti Kirletmek Amacıyla 5 Dakika Mute Yemiştim Sanırım.
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Onlara bu sunucuyu sevdirmeye çalışırım onların kalbini kazanarak sunucuda kalıcı olmalarını sağlarım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Küfür ve Argo Kelimeleri Pek Kullanmayı Sevmeyen Biriyim.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Tabikide,Onlara bu oyunun zevkini yaşatırım.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Sunucu zaten fevkaladenin fevkinde çok güzel bi sunucu yetkili olamasam bile sunucunuzda takılacağım.

Reddedildiniz.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Reddedildiniz.

Alımlar devam etmektedir.

ItsKinq

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Anıl Fatih Çiçek
Yaşınız: 15 Lise 1'e Geçtim.
Skype veya Facebook adresiniz: Skype:fatih.pvp06 Facebook:Kaptan Muz
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): ItsKinq
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:5. Yılım
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: 2 Ay Önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 2 Aydır Filan
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 8
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: PvP Serverinde Ve Bir de Hub Serverinde
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet Hissediyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Oyunculara Bilmedikleri Konuda Yardım Etmek İçin.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet Anlaşabilirim
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Fazla Bir Şey Diyemem Onlarda Oyuncu Bende Ama Ayıram Bir Özellik İsimlerimiz :p
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Mute Yedim 1 Kerede mSquid_ Tarafından Haksız Yere Ban Yedim Ama Hemen Açtı
Oyunculara nasıl davranırsınız?: İyi Davranırım Ve Saygılı Olmaya Çalışırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır, Hatta Nadiren Bile Kullanmam
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet, Anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: SkyWars , Birde AutoMute Sistemi.

TheXForce

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Anıl Fatih Çiçek
Yaşınız: 15 Lise 1'e Geçtim.
Skype veya Facebook adresiniz: Skype:fatih.pvp06 Facebook:Kaptan Muz
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): ItsKinq
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:5. Yılım
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: 2 Ay Önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 2 Aydır Filan
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 8
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: PvP Serverinde Ve Bir de Hub Serverinde
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet Hissediyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Oyunculara Bilmedikleri Konuda Yardım Etmek İçin.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet Anlaşabilirim
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Fazla Bir Şey Diyemem Onlarda Oyuncu Bende Ama Ayıram Bir Özellik İsimlerimiz :p
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Mute Yedim 1 Kerede mSquid_ Tarafından Haksız Yere Ban Yedim Ama Hemen Açtı
Oyunculara nasıl davranırsınız?: İyi Davranırım Ve Saygılı Olmaya Çalışırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır, Hatta Nadiren Bile Kullanmam
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet, Anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: SkyWars , Birde AutoMute Sistemi.
Reddedildiniz.

Sormik

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Atakan Altın
Yaşınız:14
Skype veya Facebook adresiniz:AtakanAmca55
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN) Sormik
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4 Senedir
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:1 hafta önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 1 haftadan beri
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 10
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Olmadım
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet Hissediyorum
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Bazı serverlarda çok hack oluyor ve bunlar oyuncuları isyan ettiriyor küfür edenlerde ayıp ediyor.Bu Yüzden
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: tabii ki Anlaşabilirim Onları Çok Seviyorum :)
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: hiçbir özelliğim yok allah herkesi insan yaratmış :)
Hiç ban veya mute yediniz mi?: (BU SERVERDE) Mute yemiştim yanlışlıkla hack demiştim ama adam hackti yemiştim :)
Oyunculara nasıl davranırsınız?: iyi davranırım genellikle çözüm yolu ararım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Kesinlikle Kullanmam Önermemde Kullananı Uyarırım !
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet Anlaşabilirim
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: yok siz herşeyi tamı tamına yapmışsınız saolun var olun.

Son düzenleme:

FFHD

En iyi cevaplar
21
Adınız ve Soyadınız:Atakan Altın
Skype veya Facebook adresiniz:AtakanAmca55
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN) Sormik
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:1 hafta önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 1 haftadan beri
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 10
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: olmadım
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: bazı serverlarda çok hack oluyor ve bunlar oyuncuları isyan ettiriyor küfür edenlerde ayıp ediyor.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: tabii ki anlaşabilirim
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: hiçbir özelliğim yok allah herkesi insan yaratmış :)
Hiç ban veya mute yediniz mi?: mute yemiştim yanlışlıkla hack demiştim ama adam hackti yemiştim :)
Oyunculara nasıl davranırsınız?: iyi davranırım genellikle çözüm yolu ararım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: yok siz herşeyi tamı tamına yapmışsınız saolun var olun.

Reddedildiniz.

xHunterK1nq

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Arda (Soyad Belirtmek Istemiyorum)
Skype veya Facebook adresiniz:Skype : bilgilioyuncu105
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):ElementorKing
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3.5
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:Forumda Gördüm Ve Guzel Bir Sunucu
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:2
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:7.5 (Daha Cok Oyun Eklenmeli)
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayir
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:5 Kez Ucretsiz Sunucu 1 Kezde Ucretli Sunucuda Kuruculuk Yaptim
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:tabii ki :D
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Kaliteli Sunucularda Yetkili Olmayi Hep Istedim
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Tabikide Böyle Bir Sunucunun Yetkilileride Iyidir
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Sadece Pluginlerden Baya Anlamam
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Spamdan Ve Flooddan 3 5 Dakika Yemiştim
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Herkezle Ilgilenir Ve Yardım Ederim
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır Ama Biraz Sinirli Bir Insanım
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet hiçbir Sorun Olmaz
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Daha Iyi Bir Hile Koruması Ve Yeni Oyunlar

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Arda (Soyad Belirtmek Istemiyorum)
Skype veya Facebook adresiniz:Skype : bilgilioyuncu105
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):ElementorKing
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3.5
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:Forumda Gördüm Ve Guzel Bir Sunucu
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:2
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:7.5 (Daha Cok Oyun Eklenmeli)
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayir
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:5 Kez Ucretsiz Sunucu 1 Kezde Ucretli Sunucuda Kuruculuk Yaptim
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:tabii ki :D
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Kaliteli Sunucularda Yetkili Olmayi Hep Istedim
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Tabikide Böyle Bir Sunucunun Yetkilileride Iyidir
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Sadece Pluginlerden Baya Anlamam
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Spamdan Ve Flooddan 3 5 Dakika Yemiştim
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Herkezle Ilgilenir Ve Yardım Ederim
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır Ama Biraz Sinirli Bir Insanım
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet hiçbir Sorun Olmaz
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Daha Iyi Bir Hile Koruması Ve Yeni Oyunlar
Sorry.

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi