LuckyMC | Rehber Alımları

Maxiinet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1500 kişi banlı ve daha banlanmayı bekleyen binlerce kişi var. %100 Engelleyen sunucu demiyoruz.
Yetkilileri yetkili gibi davranmayan sunucuları diyoruz. Yetkili var ise hile korumasına gerek yok ancak
server yetkili doluyken bir şey yapılmaması üzdü.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1500 kişi banlı ve daha banlanmayı bekleyen binlerce kişi var. %100 Engelleyen sunucu demiyoruz.
Yetkilileri yetkili gibi davranmayan sunucuları diyoruz. Yetkili var ise hile korumasına gerek yok ancak
server yetkili doluyken bir şey yapılmaması üzdü.
Öncelikle, günde 50 oyuncu falan yasaklanıyor, bu 50 kişinin 30 tanesi hile sebebinden yasaklanıyor.
Herkesin raporu doğru olsaydı sunucuda oyuncu kalmazdı. Ekibimiz gayet ilgili, devamlı oyuncularımın hiçbiri bu konuda şikayet etmiyor.
Hileler her oyunda, her sunucuda var. Bunları engellemek imkansız (olmasa bile şu anda MC üzerinde öyle.).

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Hileleri %100 engelleyen sunucu varsa kendilerine selamlar. (SonOyuncu diyecek hanımefendilere selamlar.)
Neyse, zaten hiç ban atmıyoruz ondan 1500 kişi banlı.
A.s xD. (Farkındayım. SonOyuncu hile bloklaması yok. Onun yerine yeni launcher yapmışlar. Eğer sizde gelişebilirseniz sizde bunu yapıp sonsuza kadar hackerlere hoşçakal diyebilirsiniz.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
A.s xD. (Farkındayım. SonOyuncu hile bloklaması yok. Onun yerine yeni launcher yapmışlar. Eğer sizde gelişebilirseniz sizde bunu yapıp sonsuza kadar hackerlere hoşçakal diyebilirsiniz.
Haahahahha.
SonOyuncu'nun launcheri programlama bilgisi olan herkes tarafından aşılacak, basit bir sistem.
Kendi vaktimi o tür gereksiz şeylere harcamıyorum, bunun yerine daha garanti bir iş olan ekibime üye katma olayını gerçekleştiriyorum.

Maxiinet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle, günde 50 oyuncu falan yasaklanıyor, bu 50 kişinin 30 tanesi hile sebebinden yasaklanıyor.
Herkesin raporu doğru olsaydı sunucuda oyuncu kalmazdı. Ekibimiz gayet ilgili, devamlı oyuncularımın hiçbiri bu konuda şikayet etmiyor.
Hileler her oyunda, her sunucuda var. Bunları engellemek imkansız (olmasa bile şu anda MC üzerinde öyle.).

Kimse bu konuda şikayet edemiyor çünkü ekipten korkuyor kimse de ağzını açıp doğruları söyleyecek bir cesaret yok. Sanmayın oyunculardan şikayet gelmiyor. Aslında olay tehdit ve anlaşma ile dolu siz bilmiyorsunuz sürekli kendinizi savunuyorsunuz biraz gerçeklerle yüzleşin. Rehberlerden v.s korkuyorlar o yüzden ağızlarını bile açamıyor oyuncular

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Bu senin kararın. Gerçekten çok çalışsalar ve bütün vsleri izleseler iyi olur. Yoksa Baya oyuncu kaybetmeniz garanti.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimse bu konuda şikayet edemiyor çünkü ekipten korkuyor kimse de ağzını açıp doğruları söyleyecek bir cesaret yok. Sanmayın oyunculardan şikayet gelmiyor. Aslında olay tehdit ve anlaşma ile dolu siz bilmiyorsunuz sürekli kendinizi savunuyorsunuz biraz gerçeklerle yüzleşin. Rehberlerden v.s korkuyorlar o yüzden ağızlarını bile açamıyor oyuncular
Neyden korkuyorlar? Rehberlerin şu ana kadar boş yere birini susturduğunu görmedim.
Ha, rehberler birini tehdit ediyorsa oyuncu bana veya Senior Moderatöre o yetkiliyi şikayet etmeyerek kendi çapında olayı bitiriyor.
Kimse rehberlerin sözünü dinlemiyor ekipte, rehberler ekibin içinde söz sahibi değiller. Bir oyuncu onlardan korkuyorsa ve şikayet etmiyorsa o oyuncunun hatasıdır.
Bunların hiçbiri bizim Türkiye üzerinde PvP sunucularının en iyisi olduğumuzu değiştirmemektedir.
İyi günler.

Maxiinet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Neyden korkuyorlar? Rehberlerin şu ana kadar boş yere birini susturduğunu görmedim.
Ha, rehberler birini tehdit ediyorsa oyuncu bana veya Senior Moderatöre o yetkiliyi şikayet etmeyerek kendi çapında olayı bitiriyor.
Kimse rehberlerin sözünü dinlemiyor ekipte, rehberler ekibin içinde söz sahibi değiller. Bir oyuncu onlardan korkuyorsa ve şikayet etmiyorsa o oyuncunun hatasıdır.
Bunların hiçbiri bizim Türkiye üzerinde PvP sunucularının en iyisi olduğumuzu değiştirmemektedir.
İyi günler.

Buradan anlaşıldığı gibi türkiye üzerindeki en iyi pvp sunucusu iseniz vay halimize çok kötü bir durum :/

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buradan anlaşıldığı gibi türkiye üzerindeki en iyi pvp sunucusu iseniz vay halimize çok kötü bir durum :/
Bu durum bana ve birçok oyuncuya göre böyle, PvP sunucuları arasında oynayışı etkileyen her şeyi kendi ekipleri ile beraber kodlayan bir sunucu yok, biz hariç.
Sunucuda oynayışı etkileyen her şey kendi eserim.
Fikrinize saygı duyuyorum ancak bu durumu sizin inkar etmeniz durumu değiştirmemektedir, veya 2 3 kişinin inkar etmesi.
İyi günler, daha fazla uzatmayalım.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Bu senin kararın. Gerçekten çok çalışsalar ve bütün vsleri izleseler iyi olur. Yoksa Baya oyuncu kaybetmeniz garanti.

Bütün vs'leri izlesinler diyorsan, sunucuya 20'dan fazla moderatör gerekiyor. Ayrıca, raporlarsanız bakıyoruz.

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Kendime ait bir sunucum olmasa ilk geleceğim sunucu, tekrardan ekibe gireceklere başarılar dilerim.

McYaralıJust

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Bora oral
Yaşınız: 15
Skype veya Facebook adresiniz: Skype adresim: bora.oral2
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz JustBeex
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Sunucuyu bu forumda 2 hafta önce keşfettim.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Bu forumda keşfettiğimden beri, yani 2 haftadır.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 9 verirdim, lag sorunları dışında sunucu gayet iyi.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır olmadım
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Daha önceden xFall adlı sunucularda yetkili oldum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet, gayet hazırım.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Gücünüze güç katmaya geliceğim bu yüzden yetkili olmam gerektiğini hissediyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Davranışlarım ve konuşmam hoşgörüm çoğu oyuncudan farklı.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hayır, yemedim.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyuncuların tamamına iyi davranırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır, değilim.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet, iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Şu anda yok.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Reddedildiniz.
Adınız ve Soyadınız: Bora oral
Yaşınız: 15
Skype veya Facebook adresiniz: Skype adresim: bora.oral2
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz JustBeex
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Sunucuyu bu forumda 2 hafta önce keşfettim.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Bu forumda keşfettiğimden beri, yani 2 haftadır.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 9 verirdim, lag sorunları dışında sunucu gayet iyi.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır olmadım
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Daha önceden xFall adlı sunucularda yetkili oldum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet, gayet hazırım.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Gücünüze güç katmaya geliceğim bu yüzden yetkili olmam gerektiğini hissediyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Davranışlarım ve konuşmam hoşgörüm çoğu oyuncudan farklı.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hayır, yemedim.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyuncuların tamamına iyi davranırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır, değilim.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet, iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Şu anda yok.