Peki 2 GB Ram bir serveri ne kadar TLye alabilirim?Evet NitradoTR gerçekten kaliteli ve ilgili bir host.
![]()
30 gün 10 kişilik bir serverTam olarak Kaç gün ve kaç kişilik?
sitesinden fiyatlara bakamıyormusun???30 gün 10 kişilik bir server
Kafamı karıştırdı liste yani sınırlı özellik olunca filan ne oluyor onu sorucaktım...sitesinden fiyatlara bakamıyormusun???
al farklarıKafamı karıştırdı liste yani sınırlı özellik olunca filan ne oluyor onu sorucaktım...
Bütçemin bunu karşılayabileceğini sanmıyorum (4 slot,2gb ram,30 gün 17 lira)al farkları
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
normal serverde kuramadığın oyunlar: sadece Battlefield 3 + 4, Minecraft, Starbound, Terraria, Farming Simulator 2013, Cube World, StarMade, Project Zomboid, Space Engineers ve Ace of Spades yoktur.
bence ekonomik serveri al
hangi oyun kuracaksıın ki??Bütçemin bunu karşılayabileceğini sanmıyorum (4 slot,2gb ram,30 gün 17 lira)
Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.
Sana bir iyilik yapıp sunucu alabilirim istersenBütçemin bunu karşılayabileceğini sanmıyorum (4 slot,2gb ram,30 gün 17 lira)
Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.
Banada alsana Map ve plugin yapabilmek içinSana bir iyilik yapıp sunucu alabilirim istersen![]()
Factions kuracaktım...hangi oyun kuracaksıın ki??
Güzel o zaman 32 gb ram e5 (32 core-deneysel) 100 slotlu server rica edeyimSana bir iyilik yapıp sunucu alabilirim istersen![]()
Yap banada bir iyilikSana bir iyilik yapıp sunucu alabilirim istersen![]()