Lütfen Bir Bakın

fatihhan98

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar... Yeni bi casper leptop aldım minecraft ı yükledim javayı directx ve winrar ı yükledim pc de olan seyler bunlar ama oyun kasıyor nedenini bilmiyorum .Bilgisayarımın özelliklerini söyliyeyim
8GB RAM
İntel hd graphics family 1700mb ekran kartı
ama bilgisayarın üstünde nvidia gt540m 2gb ekran kartı yazıyor bunu bi forumda okudum normalde bilgisayar intel ekran kartıyla isliyormus oyunlarda müziklerde nvıdıa ekran kartına geçiyormus çift ekran kartıymıs yani kasmaması lazım minecraft bi programımı unuttum kasmaması için yardımlarını bekliyorum lütfen...

KingOCD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sanırım laptoplarda kasması ayrı bir özellik...
belkide bilgisayarın ekran kartına uygun javayı indirmemişsindir...bilgisayara sağ tıkla özellikler de oradan işletim sisteminin kaç bit olduğuna bak ve ona uygun javayı indir
umarım yardımcı olmuşumdur

fatihhan98

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
64 Bit.64 bit indirdim ama tekrar deneyeyim bakayım cevabınız için teşekür ederim.

Başka cevaplarıda bekliyorum!!

Fursum012

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
GameBooster Çok fark ettirmez ki...
Bilgisayarın win7 ise bilgisayarını en yüksek performans için ayarla. Nasıl yapacağım diyorsan :
>Bilgisayarım'a sağ tıkla>Ayarlar>Performans>Bilgisayarımı en yüksek performans için ayarla (Ya da onun gibi bir şey)

Bilgisayarda değilim emin değilim ama onun gibi bir şeydi.
Minecraft ayarları da Performans Max FPS olsun. Render Distance Normal olsun. Clouds Off olsun.

fatihhan98

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hepinizin çözümleri işe yarıyor ama pek degil genede kasma sorunu oluyor bu kadar iyi bir leptop neden kasıyor olabilir anlamadım

KONU GÜNCELL

Crasher44

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
baya geçmiş ama söliyim :D yeni laptoplar 2 ekran kartı kullanır bir senin ekran kartın 2 kendi onboard ı sen onboardda giriyorsun minecraft ta değiştirmek gayet basit nvdiada masaüstüne sağtıkla Nvdia Denetim Masasına gel ve 3D ayarların yönetilmesi kısmına gel ordan program ayarlarına gelip Özelleştirilecek programı seçin kısmından minecraft ı seçip alttaki bu program seçilen grafik işlemciyi seçin e tıkla ve nvdia yı seç alttan uygulka diyip çık sorun düzelecektir