Mantar Adası !

Villager

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu gün çok şanslıyım. Ben ilk defa görüyorum şahsen. Mantar adası sdgjdfg oysa sadece bir köy arıyordum :D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bi sorum olcak yanlış anlama ama denizde village ariyordunda adamı buldun? Garibime gitti gerçekten villageyi suda bulamicağını bilmen lazım bence sen seedi internetten bulmuşsun.

Xeontr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim saçmalama denizin üzerinde evler olabiliyor. Ben kendim survival oynarken buldum ? Ama yani o kadar uzakta olur mu bilmem ?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım senin şu denizin üstünde köyler bir mod ile geliyor, suyun üstünde köy bul bana fotoraf at tamam haklısın diyeceğim, hadi suyun üstünde köy çıkıyor diyelim arkadaş bunu biliyor ormanlarda aramak daha mantıklı değilmi?

Xeontr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Orasıda öylede arkadaşın fantezilerine karışmamak gerekir :D yanlız benim buldugum yer bu kadar büyük bir denizde değildi büyük bi su birikintisindeydi . Yani merdiven gibi şeyler yapmışlardı..

ForeverLove

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adamın birisi.. :D Haha fıkra gibi söylüyorsun ya :D Adamın biri varmış.. Bak biliyorsan anlatmıyım ama :D :D

ForeverLove

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adamın adını değil seedi aklında tut :D Hiç düşünmüyor musun rahatsızın biri gelir bu adanın seedini ister bende şaak diye yapıştırırım mesajı diye :D

Villager

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım senin şu denizin üstünde köyler bir mod ile geliyor, suyun üstünde köy bul bana fotoraf at tamam haklısın diyeceğim, hadi suyun üstünde köy çıkıyor diyelim arkadaş bunu biliyor ormanlarda aramak daha mantıklı değilmi?
Ben denize doğru gittim başka adalar bulmak için. Denizde baya gittim ama sonra da bu adayı buldum. Amacım başka bir ada bulup orda aramaktı sen yanlış anlamışsın. :/

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
seedler bölümüne açıyorsanız seedide yazın :)