Map - Kodlar Yardım

[OG]Leqendy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Sw Kurdum Hamachisiz
Ama Ona Bi Map Lazım Bi Serverde Gördüm Çiftlik Oluyo Orda Evler
Köylüler Tarlalar O Bana Lazım Bide Milletin Oyuna Nerde Başlayacagını Nerde Ayarlıyabilirim

Son Olarakta
Ben Sw Kurdumya Creative Mod İstiyom Ucma E Ye Basıp Mazeme Alarak Deilde Kendileri Bulsalar iyi Olur Bi Mod Yapıyom Yaratıklar Dalıyo Onuda Nasıl Önlerim Bide Bana
Sabah Akşam Onların Kodlarını Verırmısınız

Yardım Edene Opluk
Bana Ulaşmak İçin :

Msn : [email protected]
Hamachi Ağı : Only-1
Şifre : 123

Yada Burdan Mesaj Yazın

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
1.o mapi bilmiyorum ama /setspawn ile oyuncuların nerede doğacaklarına karar verebilirsiniz.
2.consola /op nickiniz komutunu girin sonrada oyunun içinde /gm 1 komutunu girin siz creative olacaksınız ama playerler olmayacak tabi server.pre... nin içinden ayarladıysanız.
3./day ile /night komutları zaman içindir tabi essentials i kurmuş olduğunuzu umuyorum.
4.Moblar içinde wg kullanabilirsiniz tabi hiç mob istemiyorsanız serverin zoruluğunu barışçıl yapabilirisniz: /difficulty "zorluk" şeklinde tabi (") ler yok

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
1.o mapi bilmiyorum ama /setspawn ile oyuncuların nerede doğacaklarına karar verebilirsiniz.
2.consola /op nickiniz komutunu girin sonrada oyunun içinde /gm 1 komutunu girin siz creative olacaksınız ama playerler olmayacak tabi server.pre... nin içinden ayarladıysanız.
3./day ile /night komutları zaman içindir tabi essentials i kurmuş olduğunuzu umuyorum.
4.Moblar içinde wg kullanabilirsiniz tabi hiç mob istemiyorsanız serverin zoruluğunu barışçıl yapabilirisniz: /difficulty "zorluk" şeklinde tabi (") ler yok

Güzel anlatım yapmışsınız. Ben üyemiz adına teşekkür ederim ancak konsoldan /op değil sadece op yazması gerekir.