Map & Spawn Yapacağım Ne Gerekiyor ?

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
//wand komutu falan kullanmam gerekiyor illa server mi açmam gerekiyor yoksa modla veya herhangi birseyle sağlanabiliyor mu nasıl sağlayacağım yazarsanız sevinirim.

Ayrıca şöyle anlaşılır World Edit videosu varmı bildiğiniz anlayacabileceğim biyom belirleyen spawner açabileceğim.

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
//help yazarak WorldEdit komutlarına bakabilirsin. Ordaki komutlarıda araştırıp bilgilenebilirsin 1-2 videom var ama set undo copy gibi şeyleri öğrenebilirsin sadece.
Benim videom:

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Başlığa ithafen yazdım, ne gerekiyor diye sormuşsunuz ya.
Hahahahahah çok komikmiş kendini komik sanan kardeş.[DOUBLEPOST=1387384532,1387384479][/DOUBLEPOST]
//help yazarak WorldEdit komutlarına bakabilirsin. Ordaki komutlarıda araştırıp bilgilenebilirsin 1-2 videom var ama set undo copy gibi şeyleri öğrenebilirsin sadece.
Benim videom:

Saol dostum :) Bunları biliyordum yinede teşekkürler map yapacağım nasıl kurulacağını ögrenmek istemistim ben.

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Hahahahahah çok komikmiş kendini komik sanan kardeş.[DOUBLEPOST=1387384532,1387384479][/DOUBLEPOST]

Saol dostum :) Bunları biliyordum yinede teşekkürler map yapacağım nasıl kurulacağını ögrenmek istemistim ben.
Bunları BukKit sunucusunda kurmalısın. BukKit sitesine aramaya WorldEdit yaz çıkan linkten uygun sürümü indir. Ayrıca BukKit kurmayı bilmiyorsan forumda Sunucu Yönetim bölümünde bir tane Moderatör var gerçekten gayet iyi biçimde anlatmış o konuyu inceleyerek kurabilirsin.

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Ram arttırabilirsin eğer bilgisayarın iyiyse ondan başka bildiğim kadarıyla yolu yok ama 1.4.7 zamanında SinglePlayer'a WorldEdit kuruluyor diye duymuştum Google'da biraz araştır belki hala yapılıyordur.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler birde bilen varsa nitradodan we plugini yükledik 1ayda az fiyata bir map yaptık savesini alabiliyor muyuz ?

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Singleplayercommands die bise var onunla single playerde we kullanabilirsin :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Twiti

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
MCedit indir direk adamın spawn olacagı yere kadar ayarlayabilirsin ayrıca server kurmanada gerek kalmaz

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Son versiyon kac bilmiyorum bakacagim ama ben 152 de kullanmisdim spc

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

1.6.2 icin varmis en son anlamassan cevirebilirim :) 1.6.2 de yaparsan 1.6.4 ve 1.7.4 de de calisir :) gerci 7 serisinde mc editle mapi 7 mapina kopyalaman gerekebilir ordada yardimci olabilirim :)