alihancrmn
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar.Başlıktada belirttiğim gibi map yapıp siteye atmayı düşünüyorum.Bunu arkadaşlarla yapmayı planlıyorum.Şuanlık sitemiz,serverimiz yok.Ama en yakın zamanda açıcağız.Gerekirse host açarız.Site açmayı planlıyordum zaten.
Evet birde youtuberim.Yani daha öncede videolar çekiyordum ama bıraktım.Yeniden başlamayı deneyeceğim.tabii ki yeni bir kanalda.
Builder takımımıza özel bir youtuber sayfası hatta facebook sayfası belkide twitter açacağız.
Yapacağımız yapıları kaydedeceğiz ve en sonda serverimize taşıyacağız.Belkide ünlü oluruz kim bilir?
Arkadaşlar birde sizden bir ricam var.Lütfen bir grup üyesinin nitrado tarzı serveri olsun.Aksi taktirde online yapı yapamayız.
Başvuru Formu
Adı =
Soyadı =
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun =
Kaç Yıldır Buildersin =
Kendin Hakkında =
Skypen =
Daha Önce Böyle Deneyimlere Başladın Mı ? =
Evet birde youtuberim.Yani daha öncede videolar çekiyordum ama bıraktım.Yeniden başlamayı deneyeceğim.tabii ki yeni bir kanalda.
Builder takımımıza özel bir youtuber sayfası hatta facebook sayfası belkide twitter açacağız.
Yapacağımız yapıları kaydedeceğiz ve en sonda serverimize taşıyacağız.Belkide ünlü oluruz kim bilir?
Arkadaşlar birde sizden bir ricam var.Lütfen bir grup üyesinin nitrado tarzı serveri olsun.Aksi taktirde online yapı yapamayız.
Başvuru Formu
Adı =
Soyadı =
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun =
Kaç Yıldır Buildersin =
Kendin Hakkında =
Skypen =
Daha Önce Böyle Deneyimlere Başladın Mı ? =