Map Yapıcam Fikir Arıyorum

alpsivas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler map yapıcam.Güzel fikirler arıyorum.Daha önce yapılmamış bir tür olursa güzel olur.Command Block ile uğraşmayı severim.Çabuk olun bugün başlayacağım.

Purpolesse

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim tavsiyem korku türü bir map yaparsan daha cok indirilir bence ama sen ben korku mapi ile ugrasamam diyosan orasini bilemem ama texture packde felan yardım edebilirim istersen.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Last stand yap güzel olabilir.
Dalgalar halinde zombi saldırıları ve hayatta kalma (yanında yardım eden iskeletler olabilir)

alpsivas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamamdır Irk Savaşlrı tarzı bir map yapıcam.Texture pack yapabilirim.Irk olarak 5 Irk olacak.Elfler Oklar Büyücüler Cüceler Numenor(İnsanlar).Çalışmalar olarak spawnı yaptım şuanlık.Galiba haftasonu devam edicem.Neyse ben konuyu açınca burdan link atarım.

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hmm korku için basit bir tavsiyem var (yukarıdaki tavsiye üzerine)
bir mob un veya blokların görünüşünü değiştir ve iğrenç yaratık gibi tuaf bir görünüm ayarla
oyun içerisinde redstone devreeri kullanarak bir mekan ayarla geçtiğinde cmd blokları çalıştıracak şekilde ve cmd ye ayarladığın blokların komutlarını gir bir kaç saniye gözüksün ve yok olsun
tercihen seçilen blok bir kaç blok ilerlesin ve öyle yok olsun
acayip derecede basit bir şey
ağlayan melek yap desem hadi neyse zorlanırsın ama bu cidden kolay ve çok iş görür :)