Mario heykeli #mizore61

KakashiCZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok basit, Yapıtı seç //copy yap o alana git //paste yap.
olm sana ip verdim o sw ye gel spawna bak aynı deyil başka bi sunucudan copy leyip başka bir sunucuya da yapıştırıllmaz ben bu yapıtı googlede buldum ve keşke yapmaz olayadım en azındın bir çocuk sevindirdim bu yapıtla
edit:ben axitr de yetkili bile diilim ip sini ble bilmiom ordanda sw almam paramı bu şeylere harcamam

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
olm sana ip verdim o sw ye gel spawna bak aynı deyil başka bi sunucudan copy leyip başka bir sunucuya da yapıştırıllmaz ben bu yapıtı googlede buldum ve keşke yapmaz olayadım en azındın bir çocuk sevindirdim bu yapıtla
edit:ben axitr de yetkili bile diilim ip sini ble bilmiom ordanda sw almam paramı bu şeylere harcamam
AxiTR'de yetkili olman gerekmiyor illa, Sunucuna bakmam da gerekmiyor buradaki resminden değerlendirdiğimi hala farkına varamadın.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
AxiTR Sunucusu kirala bakalım, Schematic değilmiymiş. Benden iyimi bileceksin 1.6.4'de AxiTR Sunucum vardı oradan biliyorum.[DOUBLEPOST=1403766828,1403766791][/DOUBLEPOST]O spawn schematic'in adı kale2
İçindeki yapıtların hepsinin teker teker schematic'i var
Heykelleri kastediyorum.
Adamın İşi Yokta Ufacık Pixel Arta Schmaticmi Yapacak
Her Yapılan Pixel Art Nerdeyse Aynıdır Googlede yüzlerce Resmi Var Birine Bakarak Yapar Adam Ufacık Yapıyı Bile Çekemiyormusun :D

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adamın İşi Yokta Ufacık Pixel Arta Schmaticmi Yapacak
Her Yapılan Pixel Art Nerdeyse Aynıdır Googlede yüzlerce Resmi Var Birine Bakarak Yapar Adam Ufacık Yapıyı Bile Çekemiyormusun :D
Görüş bildirmek suç değildir ve olmamıştır da, Ayrıca mantar yapmayı çekemeyeceğimi sanmıyorum ayrıca benim çekemeyeceğimi düşünüyorsun, Olumsuz bir yorum sana kötü geliyor ancak Yorumlarla gelişeceğini bilmiyorsun ilerleyen zamanlarda Mantarı adama takarsın artık.

Forum Kurallarından bir mesaj:
Konuya Bağlı Kalın
Bir konuda, konu içeriğine bağlı kalın. Farklı tartışmalar için farklı konular açılmalıdır.

Konu dışına çıktığımı sanmıyorum.