"Premium almayı düşündüm ama bir oyun için 60 TL ödemek açıkcası benim zoruma gider."Nipper kardeşimize tamamen katılıyorum.Mobil destekli bir sunucu daha mantıklı.Ben 16 yaşındayım,Premium'um yok ve bu güzel servere giremiyorum.Premium almayı düşündüm ama bir oyun için 60 TL ödemek açıkcası benim zoruma gider.Önerileri lütfen gözden geçirin.
"Global" bir büyük kapsamlı minigames sunucusunun crack olmasını bekleyemeyiz. Birçok ülkeden girecek olan kardeşlerimiz sayesinde o yerler tıka basa dolacakken crack ile bu yapıldığında büyük sorunlar ortaya çıkacaktır. Bunların başında da makinenin yetersizliği gelmekte. Premium olmasının bir diğer nedeni ise daha kaliteli bir ortam sağlanması. Biliyoruz ki 9 yaşındaki çocuk kolay kolay annesinden/babasından kredi kartını isteyemez. Ama telefon onayını onlardan habersiz de gerçekletirebilirler...Nipper kardeşimize tamamen katılıyorum.Mobil destekli bir sunucu daha mantıklı.Ben 16 yaşındayım,Premium'um yok ve bu güzel servere giremiyorum.Premium almayı düşündüm ama bir oyun için 60 TL ödemek açıkcası benim zoruma gider.Önerileri lütfen gözden geçirin.
Peki BU 9 Yaşındaki Kardeşlerimizin Annesinin Kaç Telefonu Yada Babasının Kaç Telefonu Olacakki Maksimum 2 Hesap Açabilir Hem Mobil Vede E Maill, TC Kimlik Numarası Olsa Asla Giremezde Bunlarda Olursa İnsan Çok Üşenir ^^"Global" bir büyük kapsamlı minigames sunucusunun crack olmasını bekleyemeyiz. Birçok ülkeden girecek olan kardeşlerimiz sayesinde o yerler tıka basa dolacakken crack ile bu yapıldığında büyük sorunlar ortaya çıkacaktır. Bunların başında da makinenin yetersizliği gelmekte. Premium olmasının bir diğer nedeni ise daha kaliteli bir ortam sağlanması. Biliyoruz ki 9 yaşındaki çocuk kolay kolay annesinden/babasından kredi kartını isteyemez. Ama telefon onayını onlardan habersiz de gerçekletirebilirler...
Kaliteli bir ortam için premium şart...Peki BU 9 Yaşındaki Kardeşlerimizin Annesinin Kaç Telefonu Yada Babasının Kaç Telefonu Olacakki Maksimum 2 Hesap Açabilir Hem Mobil Vede E Maill, TC Kimlik Numarası Olsa Asla Giremezde Bunlarda Olursa İnsan Çok Üşenir ^^
bir site var 20tlye satıyor güvenilir"Premium almayı düşündüm ama bir oyun için 60 TL ödemek açıkcası benim zoruma gider."
Sonunda benim gibi düşünen biri![]()
dimi"Premium almayı düşündüm ama bir oyun için 60 TL ödemek açıkcası benim zoruma gider."
Sonunda benim gibi düşünen biri![]()