FreshLemon
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
öncelikle maykırafpileyırın öncelikle ifşasını atalım
Resimde gördüğünüz maykırafpileyır çok masum duruyor dime ama aslında içinde kimin ruhu var biliyormusunuz
hayır tab2 bilmiyorsunuz
Maykırafpileyır çok suç işlemiştir bu suçlar aşşağıda sıralanmıştır
1- Hıyarların soyunu kuruttu
2- Limonların suyunu kuruttu
3- Davşanların soyunu kuruttu
19- Domateslerin soyunu kuruttu
Davşan uzun zamandır kayıp bunun sebebi maykırafpileyır olabilir mi ? #havuçsevmeyendavşanıkurtarın davşan güvende değilsen profiline hıyar çizip at @adenzu54 inşallah güvende değildir onu davşan yahnisi yapıp yesin AMEN !
Neyse neyse saçmaladım maykırafpileyır kimdir nedir yenir mi tadı güzel mi ?
Maykırafpileyır bana anime listesini vermeyen bir ergen (millete ergen diyene bak ben neyim peki :/ ) neyse dıştan ilk bakıldığında masum kyoukai no kanata hayranı olan biri olarakda gözüksede değildir o dışarıda bir maykırafpileyır (ne saçmalıyorum lan ben) odasında ise kızları pencereden izleyip onlara bakıp güzel güzel hayaller kuran bir otaku (ulan Türkiye'de güzel bir kız mı var bulsun bakacak bir kız)
@Minecraftplayerr @Shrike Bu konuya gelip peki yazacağınızı biliyorum Resimde gördüğünüz maykırafpileyır çok masum duruyor dime ama aslında içinde kimin ruhu var biliyormusunuz
hayır tab2 bilmiyorsunuz
Maykırafpileyır çok suç işlemiştir bu suçlar aşşağıda sıralanmıştır
1- Hıyarların soyunu kuruttu
2- Limonların suyunu kuruttu
3- Davşanların soyunu kuruttu
19- Domateslerin soyunu kuruttu
Davşan uzun zamandır kayıp bunun sebebi maykırafpileyır olabilir mi ? #havuçsevmeyendavşanıkurtarın davşan güvende değilsen profiline hıyar çizip at @adenzu54 inşallah güvende değildir onu davşan yahnisi yapıp yesin AMEN !
Neyse neyse saçmaladım maykırafpileyır kimdir nedir yenir mi tadı güzel mi ?
Maykırafpileyır bana anime listesini vermeyen bir ergen (millete ergen diyene bak ben neyim peki :/ ) neyse dıştan ilk bakıldığında masum kyoukai no kanata hayranı olan biri olarakda gözüksede değildir o dışarıda bir maykırafpileyır (ne saçmalıyorum lan ben) odasında ise kızları pencereden izleyip onlara bakıp güzel güzel hayaller kuran bir otaku (ulan Türkiye'de güzel bir kız mı var bulsun bakacak bir kız)
nedense bu gün saçmalamak istedi canım
Son düzenleme: