Teşekkürlerbaşarılar.
Teşekkürler sunucu hakkındaki düşüncelerinizi ve eleştirilerinizide yazarsanız sevinirim her türlü şeye açığım oyuncular nasıl eğlenirse öyle yapmak isterim sunucuyuBaşarılar dilerim.
teşekkürler.Sunucu ve konu tasarımı güzel olmuş başarılar, daha fazla görsel ekleyebilirsin, görselleri eklerken boyutunun konu tasarımına uygun olmasına dikkat et.
Değerli yorumun için teşekkür ederimGüzel bir sunucuya benziyor oynamaya başladım, ancak konu tasarımı güzel ama biraz eksik kalmış gibi gözüküyor onu düzeltirseniz 10/10 olacaktı.
Başarılar
TeşekkürlerGüzel server, başarılar
SUNUCU İÇİ FOTOĞRAFLAR YAKINDA EKLENECEKTİR!
Yorumunuz ve eleştiriniz için teşekkür ederim. Konu tasarımını @KadirSpecial ' a yaptırdım teşekkürlerimi sunuyorum burdan. fotoğrafları ben çekemiyorum bilgisayarım yüzünden çekecek birisinide bulamadım henüzBu yazıyı yazmak yerine her şeyi hazırlayıp öyle konuyu açmalısınız. Emek faction demişsin ama sunucuda lapis var. Resimlerde yetkililerin resmini koymuşsun ama 2 tane craftmaria tilkisi var. Hazır konu mu kullandın orası boş kaldı diye mi öyle yaptın bilmiyorum ama saçma duruyor. Gerçekten copyright alınmadıysa en altta copyright yazman çok saçma. Arka plandaki filtre kahve çaydanlığı ve kahve bardağının konu ile alakası nedir? Özenle yaptığımız sunucuda mimarilerimiz yazmışsın ama sadece iron kazma alanının fotoğrafı var. Daha bunları düzgün yapmıyorken sunucu açmak bence yanlış bir adım. Umarım bunları düzeltir ve ileride daha başarılı olursun.
Güzel şeyler eklemeyi düşünüyorum yakın zamandaKeşke böyle sunucularda yeni şeyler görebilsek ama olmuyor..