KasabaNetwork
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Selamlar! Sunucumuz 10.10.2018 tarihinde Skyblock sunucusu olarak tam hizmete açıldı. Oyuncu sayısı rekorumuz ise 12.12.2018 tarihinde 94 oyuncu ile kırıldı!
Oyuncuların yorumlarını dikkate alarak görüş ve önerilerinizi tüm yetkili kadrosu olarak gözden geçirerek sizin istediğiniz bizim de yaptığımız bir yönetim biçimiyle yaklaşık 3 ay 7/24 açık bir şekilde özgün ve yarısından çoğunun istek eklentiler ile oluşturulduğu ve geliştirildiği sunucumuz ne yazık ki yönetim kadrosundaki olumsuzluklar sonucu kapatıldı. Yakın bir geçmişte sunucu geliştiricisi ve kurucusu SalgamSuyu eski yönetim ekibindeki birkaç kişiyle sunucuyu tekrar açmaya karar verdi.
Oyuncularımıza en iyi hizmeti sağlayarak gecikmesiz bir Skyblock zevki sunmak. Ekibimiz tarafından hazırlanan düzenli sistemler ve kurallar ile oyun zevkini doruklarda yaşayabileceksiniz!
Oyun zevkinden ödün vermemek amacıyla sizler ile her daim iletişimde olacak destek ekibimiz hazır olacaktır. Vizyonumuzu gerçekleştirme hedefiyle sizlere gerekli tüm hizmetleri sunmak için ekibimiz adına ve KasabaNetwork adına çalışacak güvenilir ve işinde profesyonel kişiler seçtik. Sizlere oyununuzdan usandırmamak amacıyla her daim görevlerinde olacak ve destek talepleriyle ilgilenecek ekibimiz ile her türlü soruna hızlıca ulaşabileceksiniz.
Oyuncu değerlendirmelerine önem veren, sunucuya bağış yapanla yapamayanı ayırt etmeyen ve her zaman "Oyuncu her daim haklıdır." mantığıyla hareket eden yönetim ekibimiz sayesinde, sizlere gecikmesiz ve gerçekten emeklerinizin boşa çıkmayacağı bir Skyblock sunucusu hazırlıyoruz. Bu zamana kadar herhangi bir projemizi görmemiş olabilirsiniz fakat KasabaNetwork ismi önderliğinde gerçekten kararlıyız. Sunucumuzun en ince ayrıntısına bile yönetim ekibinin eli değdiğinden dolayı, sunucumuzun çoğu parçası bizzat ekibimiz tarafından yapılmış, el emeği görmüş şeylerle doludur. Her sunucu gibi mutlaka bizim de bir miktar kazanç sağlamamız gerekiyor ki sunucumuzu ilerletip, siz oyuncularımıza daha iyi hizmet verebilelim ve daha büyük şeylere imza atabilelim. İlk olarak Skyblock olarak planladığımız sunucumuz, daha sonra HUB'a geçiş yapacaktır. Bu yolculukta bizimle birlikte olan tüm oyuncu ve ekibimize teşekkür ederiz.
Sunucumuz 27.04.2019 Yani Bugün Saat 17:30'da Açılacaktır. Sunucumuzda Sizleri Görmekten Mutluluk Duyarız. İyi Forumlar...
Site: www.kasabanetwork.com
İP: mc.kasabanetwork.com
Sürüm: 1.8x
Son düzenleme: