mc.minecraftia.net Mimar alımları

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
mc.minecraftia.net
Öncelikle herkese selamlar, burada yeni açılacak olan mc.minecraftia.com sunucusuna gerekli kişileri almak için bulunuyorum. Amacım serverimizi Türkiye'deki sayılı factions/pvp sunucular arasına sokmak ve oyunculara özlediği factions deneyimini yaşatmak, bende bunun için gönüllü arkadaşlarımızı topluyorum. Neyse şimdi alımlarımızı geçelim: 1 Admin, 3 Moderatör, 4 adette Rehber alımı olacak. (Serverin düzenli olması için belirli yaş sınırları vardır.)

| Builder alımı |
İsim:

Son düzenleme:

Felloward

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gönüllüler ile olabileceğini sanmıyorum ama başarılar. ^^

Felloward

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ücret kesine bilgi verirseniz başvurabilirim adminliğe. ^^

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ücret kesine bilgi verirseniz başvurabilirim adminliğe. ^^
Ne kadarlık bir ücretten bahsediyorsunuz?
Ad-Soyad:alınırsam veririm
Yaş14
Daha önceki tecrübeleriniz:ben doğruları söyliyeyim 11 rehberlik 6modluk 4adminlik 2de kurucluk yaptım ve rehber olrsm inş amacım küfür edene mute atmak değil oyunculara yardım etmektir saygılar..
Neden biz:iyi bir sw olacağını düşünoyrum :)
Türkçeye dikkat edersen sevinirim, Alındınız.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu Bölümde İp Paylaşmak Yasak Rapor Ediyorum !!
Dikkat ettiysen sunucu açılacak yazdım yani bu sunucunun gelecekteki ipsi... (İstersen gir dene böyle bir ip yok)[DOUBLEPOST=1407000017,1406999769][/DOUBLEPOST]S
|[+15] Moderatör alım formu [+15]|
Ad-Soyad: furkan Ünsal
Daha önceki tecrübeleriniz: çoğu serverde builderlik adminlik ve moderatörlük yaptım
Neden biz: bilmem
Alınmadınız

DamRISH

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad: Mert yegül
Yaşadığı şehir: Tekirdağ
Daha önceki tecrübeleriniz: 1 Yıldır Oyunu Oynamıyordumki Onun Dışında 64/64 lük Serverlerde Yerim Vardı Genelde Moderatör Olurdum Admin Araadabir Olurdum Ki Yıllar Önceydi Ben Bile Zor Hatırlıyorum Ama 4-5 Serverda Admin Yada Moderatör Olmuşumdur

Neden biz: Daha Site Yok Açılım Yok bir şey ... Hani Soru Cidden İlginiç Olmuş Ama Onun Dışında Adı İyi Koymuşsun ... İlgi Çekiyor

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad: Mert yegül
Yaşadığı şehir: Tekirdağ
Daha önceki tecrübeleriniz: 1 Yıldır Oyunu Oynamıyordumki Onun Dışında 64/64 lük Serverlerde Yerim Vardı Genelde Moderatör Olurdum Admin Araadabir Olurdum Ki Yıllar Önceydi Ben Bile Zor Hatırlıyorum Ama 4-5 Serverda Admin Yada Moderatör Olmuşumdur

Neden biz: Daha Site Yok Açılım Yok bir şey ... Hani Soru Cidden İlginiç Olmuş Ama Onun Dışında Adı İyi Koymuşsun ... İlgi Çekiyor
Şu an alınacaklar listesindesin. Bir admin ile daha görüşüyoruz o iş olmazsa sen alınacaksın. Site çalışmaları şu an devam ediyor build işini ise @ParvulaPX ile hallediyoruz.

Murat1234s

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
|[+16] Admin alım formu [+16]|
Ad-Soyad:MuratKaraAslan
Yaşadığı şehir:İstanbul
Daha önceki tecrübeleriniz:4Kere Kurucu 11 admin 5 mod 11 rehber 9 reklamcı
Neden biz:Serverinizi Güzel Bulabilecegim icin . Ve yardım etmek icin .

ParvulaPX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginleri hallettim o.0 Serverin plugin testlerine yarın başlamayı düsünyorum. Yetkililer de bana yardım ederse sevinirim :/ ( Bug olup olmadıgını kontrol edecegiz ve sunucunun zorluguna bakacagız. eksik olan seyleri söyleyeceksiniz ekleyecegim .vb.vb)

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ölün hepiniz ölün 4 kurucu 5 mod 11 mod olduysan burda ne işin var git orda oyna ._.