mc server problemi ( 1.3.1 / tekkit 3.1.2 )

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaslar serveri kuruyorum ilk once ( orj mc serveri ) portlar açık güvenlik duvarı kapalı fakat hem duc dan denedik hemde normal ip denedik benim dısında kimse giremiyor sorun 1.3.1 mc serverinden dir dedik tekkit server kurdum ondada aynı sorun var bununla ilgili cözümü bilen varmı acaba win7 kullanıyorum

Quaick

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaslar serveri kuruyorum ilk once ( orj mc serveri ) portlar açık güvenlik duvarı kapalı fakat hem duc dan denedik hemde normal ip denedik benim dısında kimse giremiyor sorun 1.3.1 mc serverinden dir dedik tekkit server kurdum ondada aynı sorun var bununla ilgili cözümü bilen varmı acaba win7 kullanıyorum
bazı modemlerde ne yaparsan yap açılmıyor port bendede öyle o yüzden en iyisi vds/vps almak :)

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bazı modemlerde ne yaparsan yap açılmıyor port bendede öyle o yüzden en iyisi vds/vps almak :)
şimdi 1. si
konsol alıyorum bu yuzden malesef ona para ayıramam
2. si ise bu modem port acmayacaksa ne ise yariyacak ??? bana en onemli olan sey su anda airties RT-204v3 modem markam ?

Quaick

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
şimdi 1. si
konsol alıyorum bu yuzden malesef ona para ayıramam
2. si ise bu modem port acmayacaksa ne ise yariyacak ??? bana en onemli olan sey su anda airties RT-204v3 modem markam ?
bendekide aynı modemden rt-204 :) yok ben kaç kez denedim açılmıyor :)

saylon1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İğneni al modemin küçük deliğine bastır 5 saniye tut sonra browsere ie yada google crome adress cubuğuna
192.168.2.1 yada 192.168.1.1 yazarak arayüze eris ordan sifirlana modemin için sifreni falan yaz yeni sini yazcan kullanma klavuzu duruyorsadurmuyorsa internetten modemin seri nosundan standart kullanıcı adını bulabilirsin sonra hiçbirşey olmamıs gibi bukkiti aç online modeyi false hap ip i hamac hiden al okadarr :D

Cremranyec78

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Portta Yardımcı Olabilirim ? Ama Modemi Değiştirdim 205 aldım o daha iyi[DOUBLEPOST=1368613419,1368613358][/DOUBLEPOST]Yani Konuyu Tam Okumadığım İçin Öyle Söyledim :D