MCraft Uzmanları, Oyunu bilen Arkadaşlar

Orjinal (Lisanslı) sürüm ile oynuyorum

• Evet

Kullanılan: 4 66.7%
  • Hayır

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6

MineisLife

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Normalde çok oyun oynayan biri değilim, pek oyun kültürümde yok.

Oyunu 2 gün önce satın aldım.
Durmadan bir yerleri kazıp duruyorum, demir zırhıma kadar yaptım.
Ancak pek fazla yapacak birşeyim kalmadı, meşe tohumu dikip büyümesini bekler oldum.

Oyunu iyi bilen, yardımcı olabilecek, sorularımı yanıtlayabilecek bir arkadaş var mıdır?
diye bir sormak istedim sizlere..

Şimdiden teşekkür ediyor, keyifli oyunlar diliyorum.
Hoşçakalın..

ouTPhaze1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ben yanıtlayabilirim ama bazılarınıda yanıtlayamam oyunda premiuum bide bende oyunu satın aldım belki yararım dokunur

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Oyunun eciğinin cücüğüne kadar herşeyini bilirim :D
Zaten artık survival da oynamıyorum o da sıktı yani :D
Oyun END'de son buluyor END diye bir dünya var ve buraya sadece bir portal ile gidebilirsin içerisindeki Enderdragon'u öldürüp basıp gelirsin tekrar dünyaya.
Ve oyundaki en sağlam itemler elmas
en hızlı itemler ise altındır (en zayıf itemler de altındır)
Oyundaki en sağlam blok bedrock namı diyer katman kayasıdır bunu survival kırman tam anlamıyla imkansızdır.
(imkansız diye bir şey yoktur dienlere tepki olarak konmuş) :D
2. En sağlam blok obsidyendir. bunu elmas kazma ile yaklaşık bir 20saniyelik çabalama sonucu kırabilirsin lav ile suyun birleşiminden oluşur :)
sorularını bana sorabilirsin 7/24 online'ım :D

Ayejder44

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Vanilla Survival(Normal Survival) da yapılabilecek pek bir şey kalmıyor zaman geçince onun yerine birçok mod paketi var içlerinde bir sürü mod var ve bu modlar oyuna bir sürü şey ekleyip daha da eğlenceli yapıyor.Çok bilinen modlardan bir kaçı:
İndustrialCraft 2 , Redpower 2 , Buildcraft 3 , Thaumcraft 3 , Bu modların eklentileri , Factorization , Forestry Ve bunlar teknik modlar. Şimdi gelelim eğlenceli modlara : Smart Moving , Tale Of Kingdoms , Castle Defenders , Mo Forige , Divine RPG gibi modlar zaten google a minecraft eğlenceli modlar yazarsan çıkar ben genellikle teknik modları seviyorum ve sana bir öneri teknik modları seviyorsan şöyle bir mod pack var içinde bir sürü teknik mod var mod paketinin ismi FTB Ultimate Pack.Umarım biraz yardımcı olmuşumdur.

MineisLife

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ouTPhaze1, ACT V2.0, Deansk89, Ayejder44

Herbirinize içten teşekkür ediyorum, ilginiz, vakit ayırıp bilgilendirdiğiniz için.
Ancak oyuna o kadar yabancıyım ki, çoğu söylediğiniz tabirleri anlamakta güçlük çekiyorum.
Oyunu survival modunda yalnız başıma (singleplayer) oynuyorum henüz.
Tüm bunlardan ziyade benim basit sorularıma veyahut kaybolup yol bulamadığımda, yardımcı olacak bir arkadaş.
Her takıldığım noktada gelip foruma yazmam, meşakatli ve zaman ziyanı olacaktır.
Rica etsem, '' JaominJoy '' nickini skype üzerinden ekleyip, benimle iletişime geçer misiniz?

Bu arada 24 yaşındayım, akranım olan veya yaşıma yakın bir kişi ile iletişim içinde olmam daha iyi olur diye düşünüyorum.
Benden yaşça çok ufak olan kardeşlerim de yanlış anlamasın lütfen, sohbetinize ayak uyduramayabilirim. :)
Yaş takıntım bu yüzdendir.
Ekleyen olursa eğer lütfen bir mesaj veya bu konuya bir ileti yazarak eklediğini belirtsin, tanımadığım bir nicki eklemiyorum genel olarak.

Tekrar teşekkür ediyorum, çok sağolun.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ouTPhaze1, ACT V2.0, Deansk89, Ayejder44

Herbirinize içten teşekkür ediyorum, ilginiz, vakit ayırıp bilgilendirdiğiniz için.
Ancak oyuna o kadar yabancıyım ki, çoğu söylediğiniz tabirleri anlamakta güçlük çekiyorum.
Oyunu survival modunda yalnız başıma (singleplayer) oynuyorum henüz.
Tüm bunlardan ziyade benim basit sorularıma veyahut kaybolup yol bulamadığımda, yardımcı olacak bir arkadaş.
Her takıldığım noktada gelip foruma yazmam, meşakatli ve zaman ziyanı olacaktır.
Rica etsem, '' JaominJoy '' nickini skype üzerinden ekleyip, benimle iletişime geçer misiniz?

Bu arada 24 yaşındayım, akranım olan veya yaşıma yakın bir kişi ile iletişim içinde olmam daha iyi olur diye düşünüyorum.
Benden yaşça çok ufak olan kardeşlerim de yanlış anlamasın lütfen, sohbetinize ayak uyduramayabilirim. :)
Yaş takıntım bu yüzdendir.
Ekleyen olursa eğer lütfen bir mesaj veya bu konuya bir ileti yazarak eklediğini belirtsin, tanımadığım bir nicki eklemiyorum genel olarak.

Tekrar teşekkür ediyorum, çok sağolun.
Evinin yanına yüksek bir kule dik üstüne bir kaç meşale koy ve aşşağı in bi daha kuleyi görünce evinin orda olduğunu anlarsın :)
ve abi sen çok büyük çıktın bea :D ben 17 yaşındayım ve forumda çok az bulunacağını tahmin ediyorum 24 yaş :)

MineisLife

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Önerini dikkate alacağım ACT:)
Oyun gibi şeyler için yaşım biraz büyük evet, ne yapalım olmadı bırakacağız artık.
Boş vaktim çok bu aralar değerlendiriyorum sonra istesemde oynayamam zaten. :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Önerini dikkate alacağım ACT:)
Oyun gibi şeyler için yaşım biraz büyük evet, ne yapalım olmadı bırakacağız artık.
Boş vaktim çok bu aralar değerlendiriyorum sonra istesemde oynayamam zaten. :)
Yok yok yok sakın yanlış anlama youtube da senin yaşında olup minecraft videosu çeken 1 milyon adam çıkartırsın :)
Asıl senin gibiler oynuyor zaten :D

Akuena07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
eğer serverlerde seni cok sarmadıysa dns techpack feed the beast veya technic packi sitelerinden indirip minecraftin 300 sürüm sonrasini oynayabilirsin (not:abartma yaptim ama item sayisi normalinkinin 3-4 kati)