MCSG deki Hackerlar

Mhmet32

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Herkese Merhaba
Bugün bi konu tarrtışmak istiyorum mcsg deki türk hackerların bu kadar fazla olmasıyla ilgili ,şu ana kadar nerden baksan 15 defa hacker tarafından öldürüldüğüm anladım ama bunların çoğunun türk isimli olması beni şaşırttı ama daha fazla şaşırtan Lehamamın videosndada bile türk hackerların olması, adam bide övünüyordu yaptığı hackle hackle öldürdüğü adama noob demek nedir ya? neyse sizce mcsg deki hackerların çoğunun türk olmasının nedeni nedir?
mcsg hack olayıını engelliyemiyo mu ? yani koskoca mcsg diğer serverlarda bu kadar yok artık mcsg de oynamamaya (oynayamamaya)başladım ,bunu sadece ben söylemiyorum birçok arkadaşım bu konuda sıkıntılı ve hackerların türk olmasıda beni üzüyor

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
CdKeySpot denilen özür dilerimlerin Premium dağıtması. Şimdi artık dağıtıyorlarda daha zor artık. O kadar subs ve tıklamalarla götürdüler paraları. O kadar insanın sırtından geçindiler ve hiçbirşey yokmuş gibi facebook da hayatlarına devam ediyorlar. O hack olayı benide sıktı. MCSG oynanmaz hale geldi. O kadar paraya Premium aldım hile kullanmıyorum asla. Ama sabır taşım çatlıyacak işte.

Thedarknees12

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
MCSG 'de Hack var diyorsun kardeş doğrudur şimdi minecraft'ta hackler çıktı ve Hacklerin VIP 'lerinide cr***'liyorlar o yüzden bişi yapamazsın

Thedarknees12

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Bendede Huzuni VIP 'var Ama Kullanmıyorum Hile Kul Hakkına Giriyor Kardeş :)

KaanKaplan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
dostum bunların övünmesinin sebebi bizim onlara hacker dememiz hacker sistem çökertir açık bulur yani programlama hileleri ve legal olmayan işlerle uğraşır bunlar bildiğimiz ezik denmesi gerekilen tipler hacker dedikçe övünüyorlar

Thedarknees12

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
CdKeySpot denilen özür dilerimlerin Premium dağıtması. Şimdi artık dağıtıyorlarda daha zor artık. O kadar subs ve tıklamalarla götürdüler paraları. O kadar insanın sırtından geçindiler ve hiçbirşey yokmuş gibi facebook da hayatlarına devam ediyorlar. O hack olayı benide sıktı. MCSG oynanmaz hale geldi. O kadar paraya Premium aldım hile kullanmıyorum asla. Ama sabır taşım çatlıyacak işte.
Kardeşim Premium Almışız Ama Yapabilecek bir şey yok eskiden'de güzeldi ve crack diye bir şey yoktu mcsg'de hile felanda yoktu . Premiumların hakları yeniyor Mojan'ga bakarsan

Thedarknees12

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
dostum bunların övünmesinin sebebi bizim onlara hacker dememiz hacker sistem çökertir açık bulur yani programlama hileleri ve legal olmayan işlerle uğraşır bunlar bildiğimiz ezik denmesi gerekilen tipler hacker dedikçe övünüyorlar
Şimdiki zamanda İnternetten Hile bulup , Veya Oyun Torrentliyenler Ben Hackerim Diyor :( , Hackerlik seyin neyine .

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sorun Sadece Pvp Beceremeyen Gizli Sandıkları Bulamayan İtem Kasamayan İnsanların Egolarını Tatmin Etmek O Top Liste Girebilmek Hileyle Ün Yapmak İçin Hile Kullanmasıdır
Durum Böyle Olunca Hile Kullanmayan İnsanlar Bile Bakıyorlar ki Herkes Hile Kullanıyor Biz Neden Kullanmıyalım Biz Enayimiyiz Bizde Görelim Chestlerin Yerini Bizde Taş Kılıçla Demir Setli Adamı Keselim Bizde Hileliler Yüzünden Kazanamadığımız Oyunu Kazanalım Diye Düşünüyorlar Ve Böylece Hile Kullananların Sayısı Gittikce Artıyor
Multiplayerin Temeli PVP Olunca Oyunu Gerçekten Sevip Kul Hakkına Girmekten Kaçan Oyununu Adam Gibi Oynayıp Hile Kullanmamayı Tercih Edenler Artık Oyundan Gittikce Soğuyor

secretblocksmc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hackerler ağır nooblardır burdan da söyleyeyim dedim.kazandığınız şey sadece oyun.1 kazanıp 1000 kaybediyorsunuz haberiniz yok.!(hackerler için söylüyorum) ayırca en vahim durumsa MCSG deki hackerlerin büyük çoğunluğu türk!