MCTR Usta Builder Arıyor ! Skypemiz : MCTRDestek

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar MCTR Usta Builder Arıyor

Bana Lobi Yapabilecek Builder Aranıyor Yalnızca Lobi Değil Bir Kaç Şey Daha Yaptıracağım Liste Kabarık Biraz :)

Alım Başvurusu Örnek :

- Adını :
- Minecraft Kullanıcı Adınız :
- Yaptığınız Bir Eser ( Eserle Yapım Aşaması Fotoğrafları Olmalı )
- Skype'niz :

Beni Skypeden Eklemeniz Lazım Size 6 GB Ramli Map Yapabileceğiniz Bir Sunucu Vericem TrockerBuildTeam'da Orada Olucak Onların Build'lerine Karışmayınız.Herkes Kendi İşini Yapıcak.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeş ben önceden MCTR sunucusunda destek için eklemiştim zamanında veya cevap gelmiyor bir de skypeden yazıyorum cevap verirsen :/

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş ben önceden MCTR sunucusunda destek için eklemiştim zamanında veya cevap gelmiyor bir de skypeden yazıyorum cevap verirsen :/
Skypeden fazla destek veremiyoruz sebebi ise Plugin kodluyor veya Harita yapmakla uğraşıyoruz.

dogukan145

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bende iyi bir builderim 17 yaşındayım çokça serverdada görev yaptım .. ilginize[DOUBLEPOST=1407580266,1407580216][/DOUBLEPOST]Adını : Doğukan
- Minecraft Kullanıcı Adınız :Dogukan145
- Skype'niz : yok

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende iyi bir builderim 17 yaşındayım çokça serverdada görev yaptım .. ilginize[DOUBLEPOST=1407580266,1407580216][/DOUBLEPOST]Adını : Doğukan
- Minecraft Kullanıcı Adınız :Dogukan145
- Skype'niz : yok
Üzgünüz böyle sizi alamayız Yaptığınzı bir eserle yapım aşamasındayken foroğtafınızı paylaşmanız lazım.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Üzgünüz böyle sizi alamayız Yaptığınzı bir eserle yapım aşamasındayken foroğtafınızı paylaşmanız lazım.
- Adını : vermek istemiyorm
- Minecraft Kullanıcı Adınız : Kralimben
- Yaptığınız Bir Eser ( Eserle Yapım Aşaması Fotoğrafları Olmalı ) : skypten atıyım alan fln olmasın ekli ztn
- Skype'niz : kralimben54
not: eseri bitirmedim çünkü sunucuda we yoktu. 2 3 katlı düşünmüştüm ve 64x64 arsa yani siz düşünün hepsini nası yapıyım bi kat yaptım zemin kat yarısı bitti bodrum katı da planlamıştım sonra yapmadım.

BokÇuvalı123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
- Adınız :Emir Orhan
- Minecraft Kullanıcı Adınız :SydRo_EmiR
- Yaptığınız Bir Eser Öncelikle Her Şeyi Yaptım Ve Yaparımda Her KOmutu Kullanmayı Bilirim
- Skype'niz :[email protected][DOUBLEPOST=1407599464,1407599311][/DOUBLEPOST]- Adınız:Emir Orhan
- Minecraft Kullanıcı Adınız : SydRo_EmiR
- Yaptığınız Bir Eser Öncelikle Her Şeyi Yaaprım Ço kServerim Oldu Çok İyi Builderim her KOmutu Biliim Emin Olmak İstiyorsanız skype
- Skype'niz :[email protected]

MineBerkPOLAT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
- Adını : Berk Polat
- Minecraft Kullanıcı Adınız : Zugatti
- Yaptığınız Bir Eser ( Eserle Yapım Aşaması Fotoğrafları Olmalı ) : Bir Restorant yapmıştım ismi Herobrine Restorant Son oyuncuda yaptım

Aynı zamanda pixel arttada iyim :)

- Skype'niz : TeknoFare (Berk Polat Istanbul)
Önemli Not Restorant ile yapım AŞAMASI fotoğrafları yok fakat restorantı benim yaptığımı kanıtlamak ve size canlı canlı göstermek için isterseniz Skypeden ekleyin ben size serverda nerde olduğumu söyliyim sonra tp atın Ardından restorantıda pixel artlarıda GÖRÜN!
Aynı zamanda Yeni Yapıtlarda yaptım şimdi:

Bu yaptığım Tatil Köyü + Kumsal :)

Son düzenleme:

hilal çandar 2

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
- Adını : Berkay
- Minecraft Kullanıcı Adınız : Desli
- Skype'niz : Berkay.engin4