Valla bende çalışıyor, tekrar denedim. Bukkit kurulumunda bir hata olabilir.yok abi olmadı indirdim serverimin plugins dosyası içine attım serveri açtım
girdim /me Deneme
yazdım hiçbir şey olmadı
Valla bende çalışıyor, tekrar denedim. Bukkit kurulumunda bir hata olabilir.yok abi olmadı indirdim serverimin plugins dosyası içine attım serveri açtım
girdim /me Deneme
yazdım hiçbir şey olmadı
bunu sen yapmış olamassın
•Kardeşim neden yapamasın?
Arkadaşın yaş sınırı 10... Deniz abi teşekkür ederiz çok başarılı.
çünkü bu plugin bukkit.orgdada var hani kimse bakmıyo mu? bu kadar mı duyarsızız **********.com dada var adam gelmiş kandırıyo kimse uyanamıyo mu?[DOUBLEPOST=1370801712,1370801606][/DOUBLEPOST]
ne alaka o zaman senin yaş sınırda 8 bumu yani? her adaleti savunana ilkokul muhamelesi yapıyonuz böyle insan olamaz kafayı mı yediniz? her söz söyleyene ilkokul muhamelesi yapma senin yaş kaç? 5dir biraz abarttım hadi 6 olsun bumu yani?
Arkadaşım , senin gerçeklerden haberin yok yaşın büyükse akıl yaşın küçüktür zaten anladınmı ? Senin savunduğun adaletmi peki bunu açıkla ?
benim savunduğum hem adalet hemde her sözünü söyleyene çocuk demeniz adam bunu kopyaladığı çok belli
git **********.com a görürsün bukkit.org dada var kanıtlayabilirim hem diyelim adam kendisi yaptı scriptlerini çalmadığı nerden belli?
O Adam senin gibi adi biri değil canım tamammı![]()
Bayadır girmediğim için görmemiştim tartışmayı daha önce. Geç olsa da cevap vereyim. **********.com zaten benim sitemdir. Yani bir çalıntı durumu yok.bak iyilikle karşılık veriyorum sen küfüre başvuruyorsun lütfen edebini koru burda herkes insan hayvanlık yapıp kendin gibi olmaya gerek yok sen hem onun ölye olup olmadığını nerden biliyorsun?[DOUBLEPOST=1370856689,1370856508][/DOUBLEPOST]Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.al buda kapak olsun
Herhangi bir source code'dan yararlanmadım. Zaten o kadar zor bir şey değil bu plug-in.Yaparken Pluginlerin Sorucelerinden yararlandınızmı yoksa hepsi sizin eserinizmi?
Permission Komutlarını Paylaşırmısınız , Rpg dışında kullanan arkadaşlarımızda olur belki?
Ayrıca plugin süper.