/me /do /ooc + Rpg Local Chat [1.5.2] // Tamamen Kendi Yapımım.

Linuxcu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşın yaş sınırı 10... Deniz abi teşekkür ederiz çok başarılı.

[MyM]BrayJademence

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
•Kardeşim neden yapamasın?

çünkü bu plugin bukkit.orgdada var hani kimse bakmıyo mu? bu kadar mı duyarsızız **********.com dada var adam gelmiş kandırıyo kimse uyanamıyo mu? :p[DOUBLEPOST=1370801712,1370801606][/DOUBLEPOST]
Arkadaşın yaş sınırı 10... Deniz abi teşekkür ederiz çok başarılı.

ne alaka o zaman senin yaş sınırda 8 bumu yani? her adaleti savunana ilkokul muhamelesi yapıyonuz böyle insan olamaz kafayı mı yediniz? her söz söyleyene ilkokul muhamelesi yapma senin yaş kaç? 5dir biraz abarttım hadi 6 olsun bumu yani?

Linuxcu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
çünkü bu plugin bukkit.orgdada var hani kimse bakmıyo mu? bu kadar mı duyarsızız **********.com dada var adam gelmiş kandırıyo kimse uyanamıyo mu? :p[DOUBLEPOST=1370801712,1370801606][/DOUBLEPOST]

ne alaka o zaman senin yaş sınırda 8 bumu yani? her adaleti savunana ilkokul muhamelesi yapıyonuz böyle insan olamaz kafayı mı yediniz? her söz söyleyene ilkokul muhamelesi yapma senin yaş kaç? 5dir biraz abarttım hadi 6 olsun bumu yani?

Arkadaşım , senin gerçeklerden haberin yok yaşın büyükse akıl yaşın küçüktür zaten anladınmı ? Senin savunduğun adaletmi peki bunu açıkla ?

[MyM]BrayJademence

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım , senin gerçeklerden haberin yok yaşın büyükse akıl yaşın küçüktür zaten anladınmı ? Senin savunduğun adaletmi peki bunu açıkla ?

benim savunduğum hem adalet hemde her sözünü söyleyene çocuk demeniz adam bunu kopyaladığı çok belli
git **********.com a görürsün bukkit.org dada var kanıtlayabilirim hem diyelim adam kendisi yaptı scriptlerini çalmadığı nerden belli?

Linuxcu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
benim savunduğum hem adalet hemde her sözünü söyleyene çocuk demeniz adam bunu kopyaladığı çok belli
git **********.com a görürsün bukkit.org dada var kanıtlayabilirim hem diyelim adam kendisi yaptı scriptlerini çalmadığı nerden belli?

O Adam senin gibi adi biri değil canım tamammı :)

[MyM]BrayJademence

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O Adam senin gibi adi biri değil canım tamammı :)

bak iyilikle karşılık veriyorum sen küfüre başvuruyorsun lütfen edebini koru burda herkes insan hayvanlık yapıp kendin gibi olmaya gerek yok sen hem onun ölye olup olmadığını nerden biliyorsun?[DOUBLEPOST=1370856689,1370856508][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
al buda kapak olsun

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaparken Pluginlerin Sorucelerinden yararlandınızmı yoksa hepsi sizin eserinizmi?
Permission Komutlarını Paylaşırmısınız , Rpg dışında kullanan arkadaşlarımızda olur belki?
Ayrıca plugin süper.

Doc.Deniz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bak iyilikle karşılık veriyorum sen küfüre başvuruyorsun lütfen edebini koru burda herkes insan hayvanlık yapıp kendin gibi olmaya gerek yok sen hem onun ölye olup olmadığını nerden biliyorsun?[DOUBLEPOST=1370856689,1370856508][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
al buda kapak olsun
Bayadır girmediğim için görmemiştim tartışmayı daha önce. Geç olsa da cevap vereyim. **********.com zaten benim sitemdir. Yani bir çalıntı durumu yok.

Yaparken Pluginlerin Sorucelerinden yararlandınızmı yoksa hepsi sizin eserinizmi?
Permission Komutlarını Paylaşırmısınız , Rpg dışında kullanan arkadaşlarımızda olur belki?
Ayrıca plugin süper.
Herhangi bir source code'dan yararlanmadım. Zaten o kadar zor bir şey değil bu plug-in.
Permission desteği yok :( Teşekkürler övgüler için.